25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 14.10.2022 04:30 | Son Güncelleme: 14.10.2022 04:31

Fişekhane’nin programı çok renkli

İstanbul’da kültür ve sanatın önemli adreslerinden biri olan Fişekhane’de Genco Erkal’ın sahnelediği çarpıcı hikaye Bir Delinin Hatıra Defteri, Zerrin Tekindor’un muhteşem oyunculuğu ile sahneye konan Toz gibi birçok oyun sahnede olacak
Fişekhane’nin programı çok renkli

Tiyatro oyunları, sinema gösterimleri, konserler, özel etkinlikler ile İstanbul’da kültür ve sanatın önemli adreslerinden biri olan Fişekhane’de bu sezon oldukça yoğun.
Fişekhane’de sezon boyunca, Genco Erkal’ın sahnelediği çarpıcı hikaye Bir Delinin Hatıra Defteri, Zerrin Tekindor’un muhteşem oyunculuğu ile sahneye konan Toz, birçok Avrupa ülkesinde kapalı gişe oynanan Uyandığımda Sesim Yoktu, Rutkay Aziz’in yönettiği Büyük Gözaltı, ödüllü Fransız yazar Floran Zeller’den Anne, Moliere’in ünlü eseri, beş sezondur kapalı gişe sahnelenen Cimri oyunu sahnede olacak. Bu haftanın programında Ana Sahne’de 18 Ekim’de Kalpten Kalbe, 20 Ekim’de Cimri oyunları, 21 Ekim’de ise Cem Eroğlu’nun Bi Şi Di Cem isimli gösterisi var. Etkinliklerin başlama saati 20.30.
Ayrıca Fişekhane ve Contemporary İstanbul Vakfı (CIF) işbirliği ile hayata geçirilen CIF’ın ilk ve tek sanat üretim ve sergileme mekanı Cocoon’da yer alan İdil İlkin’in Cennetsi - Paradisiaque sergisi 16 Ekim’e kadar gezilebiliyor.