19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 04.11.2022 04:30 | Son Güncelleme: 04.11.2022 04:31

Haftanın ekran önerileri (4 Kasım - 10 Kasım 2022)

Bu hafta öne çıkan dizileri derledik
Haftanın ekran önerileri (4 Kasım - 10 Kasım 2022)

The Secret of The Greco Family

Zenginlik başa bela

Meksika yapımı suç dizisi The Secret of The Greco Family Netflix’te yayınlandı. 1980’lerin başlarında Arjantin’de birçok suç işleyen Puccio Ailesi’nin hikayesinden ilham alınarak yaratılan dizinin başrollerinde Fernando Colunga, Lisa Owen ve Manuel Masalva gibi isimler yer alıyor. Dizi, görünüşte kusursuz bir aile olan ancak fidye için zengin insanları kaçırarak sosyal statülerini korumayı hedefleyen Greco Ailesi’ni konu ediyor.

Game of Thrones

GoT, bir daha!

Game of Thrones’un platforma geri dönüşünü kutlamakta gecikmeyen beIN Connect, günlük yayın akışına diziyi dahil etti. Bu cumartesiden itibaren her gece 23.00’te bir bölüm var.

Buying Beverly Hills

Emlakçılar

Dizi lüks evleri pazarlamaya çalışan bir emlak ofisinde geçiyor. The Agency isimli ofiste çalışan yetenekli emlakçılardan oluşan ekibin hikayeleri, Los Angeles’daki ultra lüks mülklerin etrafında geçiyor.

Sea

Denize doğru

Portekiz yapımı drama filmi Mar’ın (Sea) başrollerinde Maria de Medeiros var. Filmin konusuysa şöyle: 50 yaşındaki dul Francisca kendisine huzurlu bir gelecek hayal ederken karşısına çıkan bir fırsatla Suyun Üzerinde Uçan isimli yelkenliye biner ve tüm hayatını değiştirir.

Manifest

Uzun uçuş

Kanalı tarafından iptal edilip Netflix tarafından kurtarılan diziler kervanına katılan Manifest’in 4. sezon 1. kısmı yayınlandı. NBC tarafından 3. sezonun sonunda iptal edilen dizinin 4. sezonu Netflix’te 10’ar bölümlük iki kısım halinde yayınlanacak. Kadrosunda Melissa Roxburgh, Josh Dallas ve J.R. Ramirez gibi isimlerin yer aldığı dizi, Jamaika’dan New York’a uçarken ortadan kaybolan ve yıllar sonra hiçbir şey olmamış gibi geri dönen 828 numaralı uçuşun yolcularının hikayesini konu alıyor.