06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 29.06.2023 18:16 | Son Güncelleme: 29.06.2023 18:27

Madonna yoğun bakımdan çıktı: Evinde ve kendini daha iyi hissediyor

64 yaşındaki Madonna, turnesini ertelemesine neden olan ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle yoğun bakım ünitesine kaldırılıp entübe edildikten sonra hastaneden çıkarıldı. Yıldızın şu an kendini daha iyi hissettiği belirtildi
Madonna yoğun bakımdan çıktı: Evinde ve kendini daha iyi hissediyor

Madonna ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldıktan sonra evine döndü.  64 yaşındaki pop ikonunun cumartesi günü New York'taki evinde baygın bir halde bulundu ve yoğun bakıma alınarak entübe edilmesinin ardından iyileşmeye başladığı açıklandı. 

Şarkıcının uzun süredir menajerliğini yapan Guy Oseary'nin Madonna'nın hastaneye kaldırıldığını doğrulamasından bir gün sonra BBC'nin haberine göre Madonna evine geri döndü ve kendini daha iyi hissediyor. CNN'e konuşan bir kaynak, sanatçının özel bir ambulansla New York'taki evine götürüldüğünü söyledi ve "Şu anda durumu iyi" dedi.

Madonna, hastalanmasının üzerine merakla beklenen turnesini erteledi. Dün Oseary ciddi bir bakteriyel enfeksiyon geçirdiğini ve iyileşmek için zamana ihtiyacı olduğunu açıkladı. Yakın bir kaynak DailyMail'e, "Basit gerçek şu ki bu noktada kimse her şeyin nasıl sona ereceğini bilmiyordu. Madonna çok hastaydı ve bu tür durumlarda her zaman en kötüsünden korkulur. Çabucak iyileşse bile prova programının çok gerisinde kalacaktı ve kimse onu baskı altına almak istemedi" ifadelerini kullandı.