16 Nisan 2024, Salı
Haber Giriş: 25.01.2023 12:25 | Son Güncelleme: 25.01.2023 16:33

Mizah dergisi Uykusuz okurlarına veda etti

Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz, bugün son sayısıyla okuyucularına veda etti. Yayın hayatına 2007 Eylül ayında başlayan dergi veda mesajında, Uykusuz Dergisi'nin son mizah dergisi olmaması dileğiyle; bir başka zaman, bir başka şekilde yeniden buluşmak üzere...” ifadelerine yer verdi
Mizah dergisi Uykusuz okurlarına veda etti

Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz, yayın hayatına veda ediyor. Dergi son sayısını sosyal medyadan paylaşarak, "#Son sayımız yarın bayilerde. Kurulduğu günden bugüne dergimize emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve okuyucularımıza teşekkür ederiz. Hoşçakalın. #Uykusuz" ifadesini kullandı. 

Dergi kapağına, Yiğit Özgür'ün akıllara kazınan çizgili pijamalı ve atletli adamın olduğu karikatürle 'Hoşçakalın' notunu düştü. 

"Başka zaman, bir başka şekilde buluşmak üzere"

Son sayıda okurlarına bir veda yazısı yayımlayan Uykusuz, “Haftalık Uykusuz Dergisi'nin 2007 Eylül ayında başlayan yayın hayatı son buluyor. Dergiyi başka bir mecrada yayımlamak veya aylık olarak devam etmek için çalışıyoruz fakat sonuç şimdilik belirsiz. Az veya çok fark etmez, emek vermiş olan herkese çok teşekkür ederiz. Bu bir ekip işi olduğu için birimiz yorulduğunda diğerleri destek verdi ve bu sayede dergimiz 15 yıl boyunca hayatına devam edebildi. Açıkçası bu kadar uzun soluklu bir dergi olacağını tahmin etmemiştik. Uykusuz Dergisi'nin son mizah dergisi olmaması dileğiyle; bir başka zaman, bir başka şekilde yeniden buluşmak üzere...” sözleriyle veda etti.