29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 08.10.2022 22:01 | Son Güncelleme: 08.10.2022 22:02

Netflix’in yeni dizisi The Midnight Club, Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi

Netflix'in The Midnight Club'ı tek bir bölümde tam 21 kez korkudan zıplatmasıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi
Netflix’in yeni dizisi The Midnight Club, Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi

Dün Netflix’te yayınlanan yeni korku dizisi The Midnight Club, tek bir bölümüyle 21 kere korkudan izleyiciyi zıplatmasıyla (jump scare) Guiness Rekorlar Kitabı’na adını yazdırdı. The Haunting dizi serisinin yapımcısı olan Mike Flanagan’ın yeni dizisi, 6 Ekim’de New York Comic Con etkinliğine katıldı. Dizi burada Guiness temsilcisi Andrew Glass tarafından izlendi. 

Dizinin yaratıcı ekibine Netflix New York merkezinde yeni rekoru onurlandıran bir sertifika verildi. Televizyonun en iyi korku dizilerinin bazılarından sorumlu olmasına rağmen (The Haunting of Hill House, Midnight Mass), Flanagan, korkudan insanı yerinden zıplatan yapımlardan nefret ediyor. 

Flagan panelde, “Kariyerimin çoğunda, senaryolar üzerinde çalışırken insanlar bana geldi ve “daha fazla zıplatacak korkunç kısımlar ekle” dedi. Bu projede bir sahneye sığabileceğinden çok daha fazla ekledik. Böylece sonunda bunların anlamsız olacaklarını umuyorduk” dedi. 

Flanagan ve Leah Fong tarafından yapılan The Midnight Club, Christopher Pike'ın gençlik romanının bir uyarlaması. Hikaye, ürkütücü bir geçmişe sahip, ölümcül hastalığı olan gençler için bir yer olan Brightcliffe Hospice’de geçiyor.  Burada kalan sekiz genç, her gece yarısı kütüphanede toplanarak hayalet hikayeleri paylaşıyorlar. Dizinin başrollerinde Iman Benson, Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, Aya Furukawa, Annarah Shephard, William Chris Sumpter ve Sauriyan Sapkota yer alıyor.