27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 30.06.2023 12:12 | Son Güncelleme: 30.06.2023 12:14

Oksijen'den İstanbul rehberi: 1 Temmuz Cumartesi günü için öneriler

Kurban Bayramı'nı şehirde geçirenler için Oksijen'den Cumartesi günü önerileri: Kültür-sanat, podcast, mekan ve ekran...
Oksijen'den İstanbul rehberi: 1 Temmuz Cumartesi günü için öneriler

Gizem Ceren Piri'den kültür-sanat önerileri

Şıngır Şıngır Beyoğlu

1 Temmuz'da ülkemizin önce gelen tiyatrocularından Ali Poyrazoğlu Zai Yaşam Sahnesi'nde tiyatro severlerle buluşuyor. Poyrazoğlu, Şıngır Şıngır Beyoğlu doğaçlama oyunu ile dram, trajedi ve yaşanmışlıklar hepsini aynı sahnede birleştiriyor.

İskender Paydaş Project feat Koray Avcı

İskender Paydaş Project feat Koray Avcı seçkin gastronomi ve dopdolu bir program ile 1 Temmuz akşamı Antalya’da Cosmos Theatre sahnesinde dinleyenlerin karşısına çıkıyor.

Lights & Dreams 

Lights & Dreams - Ormanda Işık Festivali dünyada 40’dan fazla ülkede gördüğü büyük ilginin ardından ilk kez Türkiye’ye geliyor. Festival 1 Temmuz'da Turkcell Platinum Park'ta gençleri, aileleri, çocukları ve eğlenmeyi seven yetişkinleri bir araya getiriyor.

Selim Karakaya'dan podcast önerileri

Veteriner Hekim

Dünya sadece insanlara ait değil ve her canlının, refah ve sağlıklı yaşam hakkı var. Bursa Veteriner Hekimler Odası bu noktadan yola çıkıyor ve hayvan sağlığı, refahı ve halk sağlığı ile hayvancılık politikalarından başlayarak çevre sorunları, iklim krizi, sağlıklı ve güvenilir hayvansal gıdalara uzanan birçok konuda bilgilendirici bir içerik hazırlıyor.

Nereden dinlerim? Spotify, Apple

Kendimle Savaşıyorum

TuzBiber ekibinden Onur Gökçek mikrofonda. Doğrusuyla, yanlışıyla saf samimiyet barındırdığı iddiasıyla yola çıkılan yayında bir tür sesli stand-up dinlerken, konukların dahil olduğu bölümlerle de farklı sesleri ve yaklaşımları duyma şansımız oluyor.

Nereden dinlerim? Spotify, Apple

Memet Özer'den mekan önerisi

Restoran Modern / İstanbul Modern

Çok yeni. Yenilenen İstanbul Modern'nin lokantası. Cumartesi geç bir öğle yemeği için, müze gezisi sonrası mükemmel bir alternatif. Modern yorumlanmış Türk Mutfağı servis ediyor.

 

Ekran önerisi

Sleeping Dog–Netflix

Sokaklarda yaşayan eski bir dedektif, yeni bir ölümün ardından kapandığı sanılan bir cinayet davasının sinir bozucu şüpheler uyandırması üzerine gerçeğin peşine düşer. Bu olayda dedektifin yanında hevesli genç bir savcı da vardır. İki taraf da bunun bir komplo olduğundan şüphelense de geçmişte yapılmış korkunç bir terör saldırısıyla da bağlantılı olabileceği kuşkularının arasındadır. Alman yapımı sürükleyici dizi altı bölümden oluşuyor. Ve en çok izlenen 10 dizi listesinde.