27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 17.06.2023 10:00 | Son Güncelleme: 22.06.2023 19:53

Oksijen'den İstanbul rehberi: 18 Haziran Pazar günü için öneriler

Haftanın yorgunluğundan kaçmak için Oksijen'den hafta sonu için şehir rehberi: Kültür-sanat, podcast, mekan ve ekran...
Oksijen'den İstanbul rehberi: 18 Haziran Pazar günü için öneriler

Gizem Ceren Piri'den kültür-sanat önerileri

Tanker Doğaçlama

Moderatörlüğünü Pınar Fidan'ın üstlendiği, Buse Güzel, Devrim Güney, Ece Dervişoğlu, Emre Arslan, Erol Sönmez, Orçun Özelkök'ün oynadıkları Tanker Doğaçlama 18 Haziran'da Motto Sahne'de seyirciyle buluşuyor.

Ezgi Aktan

Kendi yazdığı şarkı sözleri ve besteleriyle geniş bir hayran kitlesi yaratan Ezgi Aktan, 18 Haziran'da Moda İskelesi'nde dinleyenleriyle buluşuyor.

Selim Karakaya'dan podcast önerileri

Kaybedenler Kulübü

O efsane dönemi radyolardan hatırlayanlar ve bir şekilde kulübe dahil olmuş olanlar için büyük buluşma gerçekleşiyor. Kaybedenler Kulübü, özleyenler için yeni bölümlerle karşımızda. Kaan Çaydamlı ve Mete Avunduk her zamanki gibi yine formda.

Nereden Dinlerim?, Spotify

 

O Podcast

Ödül sezonunun bütün ayrıntılarını uzun uzun konuşulduğu ve yayıncıların altını çizdiği üzere hiçbir şekilde oto sansür uygulanmayan, filmlere adanmış bir yayın yeni ismiyle karşımızda. 2014'te başlayan serüven, Umur Çağın Taş ve Seda Artar ile kaldığı yerden devam ediyor.

 

Nereden Dinlerim?, Spotify, Apple

 

Memet Özer'den mekan önerisi

Extra Gastronomy by Brothers

Bence bu hafta sonu yapılacak en güzel etkinliklerden biri. Hem Cumartesi, hem de Pazar devam ediyor. Çeşitli yemek ve içki atölyeleri, uzmanlarla çalışma grupları ve konserler var.  Etkinlik Swissotel Chalet Garden içerisinde. Cumartesi akşamı Yalın konseri de var. Bu güzel havada nefis bir etkinlik

Ekran önerisi

All Those Things We Never Said–BluTV


Lionsgate Plus için yapılmış Fransız yapımı dizide, bugüne kadar babasıyla zor bir ilişkisi olan Julia’nın, düğününe günler kala babasının hayatını kaybetmesi ve cenazesinin ertesi gününde karbon kopya şeklindeki android halinin karşısına çıkmasıyla gelişen olaylar konu alınıyor. Julia’nın karşısına çıkan bu androidin altı günlük pil ömrü vardır ve bu uzun süreçte babasının tıpkısı olan bu android Julia’yı babasıyla kaybettiği zamanları telafi etmek adına bir yolculuğa çıkarır. Bu sırada da Julia yolculuğu, görev sırasında öldürüldüğüne inandığı ilk aşkıyla yeniden kavuşmaya kanalize etmeye başlar. dokuz bölümden oluşan ve zaman yolculuğu temasını biraz daha farklı işleyen dizi merakınızı yeterince celbetmediyse Julia’nın babasını Jean Reno oynuyor haberiniz olsun!