06 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 18.08.2022 21:28 | Son Güncelleme: 18.08.2022 22:07

Oksijen'den İstanbul rehberi: 19 Ağustos Cuma günü için öneriler

Haftanın son gününü dolu dolu geçirip hafta sonuna mükemmel bir başlangıç yapmak isteyenler için İstanbul'daki etkinliklerden seçmeler, kitap, sahne ve podcast önerileri
Oksijen'den İstanbul rehberi: 19 Ağustos Cuma günü için öneriler

Yağmur Akpınar'dan kültür-sanat önerileri

Candan Erçetin Konseri

Herkesin ruhuna dokunan şarkıların bestecisi, Türk pop müziğin güçlü yorumcusu Candan Erçetin, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda unutulmaz bir konser yaşatacak. 19 Ağustos akşamı, BKM organizasyonuyla DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen konserde gelen herkes büyülenecek.  

MSA’dan Meze Atölyesi

Yazın getirdiği sıcaklarla belki de en çok yediğimiz şey çeşit çeşit meze. Farklı damak zevklerine hitap ederken, Türk mutfağının ön olana çıkan lezzetlerinden mezelerin püf noktalarını öğrenmek ve kendi çilingir sofranızı kurmak için MSA’nın atölyesi tam size göre. Birçok kişinin favorisi olan patlıcan salatasının yanında birbirinden farklı lezzetleri deneyimleyeceğiniz atölye 19 Ağustos’ta saat 19:00 gerçekleşecek.

Live From Kadıköy Fest

YouTube’da yer alan “Live From”, konser serisine Festival Park Kadıköy’de devam ediyor. Teoman, Göksel, Yüksek Sadakat ve Batu Akdeniz konserleriyle 19 Ağustos Cuma günü 17:45’ten itibaren Festival Park Kadıköy’de olan konserler serisini kaçırmayın!

Selim Karakaya'dan podcast önerileri  

Mühendisin Gücü, Geleceğin Gücü


Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi hazırlıyor. Konu merkezinde, geleceğin gücünü oluşturmada mühendislerin önemi var ve bu etkiyi başarılı mühendislerin hikayeleriyle dinliyoruz.

Nereden Dinlerim? Spotify Apple

Klişel Gelişim

Kişisel gelişim klişelerini değişik bir açıdan değerlendirmeyi amaçlayan Mehmet Aslan mikrofonda. Polyanna olmaktan kusursuzluk tutkusuna, geçmiş hesaplaşmalarından çekim yasasına her yerde görmeye alıştığımız tüm klişeler farklı bir bakış açısıyla tartışılıyor.

Nereden Dinlerim? Spotify Apple

Ekran önerisi
The Mind of a Cat - Netflix

Kediler nasıl sürekli dört ayak üstüne düşüyor? Onlara bir şey öğretmek mümkün mü? Gizemleri çözülebilir mi? En önemlisi de kediler ne ister? Netflix’in yeni belgeseli The Mind of a Cat (Kedilerin Aklından Neler Geçiyor) bu sorulara cevap arıyor. Uzmanlar kedilerin zihinlerine dalıyor ve onların sırlarını anlamaya çalışıyor. Bolca sevimli kediyle birlikte, bu yakın dostlarımızın sırrını anlamak isteyenler için ailecek izlenebilecek bir belgesel.