02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 03.07.2023 14:44 | Son Güncelleme: 03.07.2023 15:31

Sinemada etkinliğinde ses getiren filmler sanatseverlerle buluşacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı, Sinemada etkinliği ile son yılların ses getiren filmlerini sinemaseverlerin beğenisine sunacak
Kurak Günler
Kurak Günler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan açıklamaya göre ilki 2021'de yapılan etkinlik bu yıl Büyükada Atatürk Meydanı, Büyükada Taş Mektep, Heybeliada Pazar Meydanı, Kınalıada İskele Meydanı ve Burgazada Eski İskele Meydanı'nda 8-16 Temmuz'da FilmKoop iş birliğinde düzenlenecek.

Söyleşiler ve atölyeler de olacak

Etkinlik kapsamında film gösterimlerinin yanı sıra yönetmen ve oyuncularla söyleşiler ve atölyeler de yapılacak. FİLM-YÖN Başkanı Biket İlhan, SE-YAP Başkanı Sevil Demirci, sinema yazarı Alin Taşçıyan ve yönetmen F. Serkan Acar, 8 Temmuz'daki açılışta Cumhuriyet'in 100. Yılında Sinema konulu söyleşi gerçekleşecek. Aynı gün Atıf Yılmaz'ın Ah Güzel İstanbul filmi, Büyükada Atatürk Meydanı'nda izlenebilecek. Etkinlikte ayrıca Kör Noktada, Karanlık Gece, Kurak Günler, Aşk, Mark ve Ölüm ve İyi Patron (El Buen Patron) filmleri de sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: AA