19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 30.10.2022 18:24 | Son Güncelleme: 30.10.2022 18:56

The Witcher'ın başrolü Henry Cavill 4. sezonda yok

Netflix'in fantastik dizisi The Witcher'da Rivialı Geralt rolüne hayat veren 39 yaşındaki oyuncu Henry Cavill, dizinin dördüncü sezonunda yer almayacağını duyurdu. Cavill, "Ne yazık ki 4. sezon için madalyonumu ve kılıçlarımı bırakacağım" açıklamasını bulundu
The Witcher'ın başrolü Henry Cavill 4. sezonda yok

Netflix'in sevilen yapımlarından The Witcher'ın 3. sezonu 2023 yazında seyirciyle buluşacak. Dizinin 3. sezonu serinin Nefret Çağı adlı romanında yer alan olaylar etrafında gelişecek. Hayranları dizinin yeni sezonunu beklerken Netflix The Witcher'ın 4. sezonunun da onaylandığını duyurdu. 

2013 yılında Zack Snyder yönetmenliğindeki Man of Steel filmiyle Superman rolüyle izleyiciyle buluşan Henry Cavill yeniden Superman filmi için kamera karşısına geçiyor.

Ancak güzel haberle birlikte dizide Geralt of Rivia rolüne hayat veren Henry Cavill'in yeni sezonda olmadığı da duyuruldu. Cavill, Instagram'da yaptığı açıklamada, “Rivialı Geralt olarak yolculuğum hem canavarlarla hem de maceralarla doluydu ve ne yazık ki 4. Sezon için madalyonumu ve kılıçlarımı bırakacağım” ifadelerini kullandı.  

Yeni Rivialı Geralt Liam Hemsworth

The Witcher 4. sezonundaki Geralt of Rivia karakterini ise artık Liam Hemsworth canlandıracak. Cavill açıklamasında heyecanla meşaleyi devrediyorum diyerek Hemsworth hakkında şu açıklamalarda bulundu, "Benim yerime, Liam Hemsworth Beyaz Kurt rolünü üstlenecek. En büyük edebi karakterlerin yaptığı gibi, Geralt'ı canlandırmak için harcadığım zamana saygı duyarak ve Liam'ın bu en büyüleyici ve incelikli adamı nasıl ele alacağını görmek için heyecanla meşaleyi devrediyorum. Liam, sevgili efendim, bu karakterin harika bir derinliği var, içine dalmanın ve neler bulabileceğinizi görmenin tadını çıkarın" ifadelerini kullandı.

"Onur duyuyorum"

Hemsworth ise The Witcher'a dahil olmasıyla ilgili olarak, “Bir Witcher hayranı olarak Geralt of Rivia'yı oynama fırsatına çok sevindim. Henry Cavill inanılmaz bir Geralt oldu ve bana dizginleri verdiği, macerasının bir sonraki bölümü için Beyaz Kurt'un bıçaklarını kullanmama izin verdiği için onur duyuyorum” ifadelerini kullandı.