18 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 26.07.2023 11:09 | Son Güncelleme: 26.07.2023 11:47

Tobey Maguire'lı yeni Spider-Man filmi mi geliyor?

Örümcek Adam filminde Flint Marko/Sandman rolünü canlandıran oyuncu Thomas Haden Church "Sam Raimi'nin Tobey ile başka bir Örümcek Adam filmi yapacağına dair söylentiler duymuştum ve eğer bu gerçekleşirse, muhtemelen en azından bir cameo yapmak için kampanya yapardım" dedi
Tobey Maguire'lı yeni Spider-Man filmi mi geliyor?

Sony'nin, Spider-Man: No Way Home adlı son canlı-aksiyon Spider-Man filmiyle elde ettiği rekorlar kıran başarının ardından Spider-Man serisini devam ettirmek istediği açıkça görülüyor. Tom Holland'ın Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Örümcek-Adam karakterini, Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ın canlandırdığı diğer evrenlerden gelen karakterlerle buluşturan film, izleyicilerden büyük beğeni topladı ve gelecek filmler için pek çok olasılığı beraberinde getirdi.

Marvel, Tom Holland'ın başrolde olduğu ve merakla beklenen yeni bir üçleme için hazırlıklar yapıyor. Bunun yanı sıra, diğer Örümcek-Adam'lar için de kendi solo filmlerinin geri döneceği yönünde iddialar zaman zaman gündeme geliyor.

"Söylentiler duymuştum"

Şu ana kadar iki Örümcek Adam filminde (Sam Raimi'nin Örümcek Adam 3'ü ve Marvel Stüdyoları'nın Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmi) Flint Marko/Sandman rolüyle karşımıza çıkan Thomas Haden ChurchComicBook ile yaptığı röportajda Raimi'nin elinden çıkacak dördüncü bir Örümcek Adam filminde yer almayı çok istediğini söyledi. Church "Sam Raimi'nin Tobey ile başka bir Örümcek Adam filmi yapacağına dair söylentiler duymuştum ve eğer bu gerçekleşirse, muhtemelen en azından bir cameo yapmak için kampanya yapardım" dedi.

Sam Raimi ise geçen yıl kendisine olası bir Örümcek Adam devam filmi sorulduğunda, "Doctor Strange'i yaptıktan sonra Marvel evreninde her şeyin, her türlü takım çalışmasının mümkün olduğunu anladım, Tobey'i seviyorum. Kirsten Dunst'ı seviyorum. Bence her şey mümkün. Gerçekten bir hikayem ya da planım yok. Marvel'ın şu anda bununla ilgilenip ilgilenmeyeceğini bilmiyorum. Bu konuda ne düşündüklerini bilmiyorum. Bunu gerçekten takip etmedim. Ama kulağa çok hoş geliyor. Bir Örümcek Adam filmi olmasa bile Tobey ile farklı bir rolde yeniden çalışmayı çok isterim" demişti.

Cameo nedir?

Cameo görünüm veya kısaca cameo; oyun, film, video oyunu, televizyon gibi gösteri sanatlarında insanlar tarafından çok bilinen birisinin kısa süreyle görülmesine denir.