25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 03.05.2022 00:05 | Son Güncelleme: 03.05.2022 00:15

Top Gun: Maverick, prömiyerini Youtube’da canlı yayınlayacak

Paramount, merakla beklenen filmi Top Gun: Maverick’in açılışını dünyanın dört bir yanına taşımak için Youtube’da anlaştıklarını, prömiyerin dijital platformda naklen yayınlanacağını açıkladı. Efsanevi Top Gun filminde olduğu gibi bu projede de yıldız oyuncu Tom Cruise baş rolde
Top Gun: Maverick, prömiyerini Youtube’da canlı yayınlayacak

Bütün dünyada izleyiciler Top Gun: Maverick filmini uzun süredir bekliyor. Paramount, filmin çarşamba günkü açılışının Youtube’dan canlı yayınlanacağını açıkladı.

Top Gun’ın canlı yayının yapımını MTV News ve Velocity üstlenecek. MTV News’un muhabirleri Josh Horowitz, Dometi Pongo ve Simone Boyce ise San Diego’daki açılışın naklen yayınını sunacaklar.

Filmin yıldız aktör kadrosunda başı Tom Cruise, Miles Teller ve Jennifer Connelly çekiyor.

Paramount Global'de Velocity International'ın başkan yardımcısı olan Lee Sears, "YouTube ile ortaklığımız sayesinde Paramount ilk kez YouTube kanallarımızın küresel ortak gücünü yakalayacak. Top Gun serisi gerçekten küresel bir erişime sahip ve dünyanın dört bir yanındaki hayranlar tarafından seviliyor. Top Gun: Maverick'in prömiyer etkinliğinin canlı akışı aracılığıyla dünya çapındaki izleyicilerle kapsayıcı ve ilgi çekici bir bağlantı kuracağız" diye konuştu.