29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 02.10.2023 13:32 | Son Güncelleme: 02.10.2023 14:15

Zorlu PSM etkinlik takvimi: Bu hafta neler var? (2-8 Ekim)

Kültür sanat ve eğlence hayatının buluşma noktasına dönüşen Zorlu PSM bu hafta misafirlerini Aşık Shakespeare'ın prömiyeriyle buluşturmaya hazırlanıyor
Zorlu PSM etkinlik takvimi: Bu hafta neler var? (2-8 Ekim)

Zorlu PSM’de bu hafta, merakla beklenen ‘Aşık Shakespeare’ prömiyerini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment, Zorlu PSM ortaklığında, yönetmenliğini Serdar Biliş’in, koreografisini Beyhan Murphy’nin, müziklerini Tuluğ Tırpan’ın üstlendiği, başrollerini Uraz Kaygılaroğlu ve Nezaket Erden'in paylaştığı 35 kişilik oyuncu, dansçı ve müzisyen kadrosuyla Aşık Shakespeare 4 Ekim akşamı Turkcell Sahnesi’nde seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor.

HAVASI / 2 Ekim

Eşsiz piyano virtüözü HAVASI tüm dünyada kapalı gişe satan konserlerin ardından 2 Ekim'de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde sahne almaya hazırlanıyor. Franz Liszt Müzik Akademisi’nde klasik piyano eğitimi alarak müzik kariyerine başlayan HAVASI, dünyanın en farklı ve heyecan verici müzisyenlerinden biri olarak tüm dünyada kapalı gişe arena ve stadyum konserleri veriyor. Bugüne kadar 500.000’den fazla bilet satan HAVASI Londra Wembley Arena, New York Carnegie Hall, Berlin Mercedes-Benz Arena, Tokyo The Orchard Hall, Sydney The Opera House gibi dünyanın en prestijli salonlarında konserler verdi.

HAVASI usta bir piyano virtüözü olmakla birlikte sadece bir piyanist değil aynı zamanda izleyicinin kalbine dokunan ve kulakları mest eden müziklerin de bestecisi ve sahnede sadece kendi şarkılarını çalıyor. Bestelediği müzikleri HAVASI’nin piyanosundan canlı olarak dinleyen ve dünyanın en gösterişli piyano şovunu izleyen seyirciler, konserleri sırasında onunla çok güçlü hatta mucizevi bir bağ kuruyor. Piu Entertainment organizasyonuyla müzikseverlere sıra dışı bir deneyim yaşatacak olan HAVASI’nin piyano şovunu kaçırmayın.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
1. Kategori- 1. Avantajlı Dönem: 1.395,00₺
2. Kategori- 1. Avantajlı Dönem: 995,00₺
3. Kategori- 1. Avantajlı Dönem: 795,00₺
4. Kategori- 1. Avantajlı Dönem: 595,00₺
5. Kategori- 1. Avantajlı Dönem: 495,00₺
6. Kategori- 1. Avantajlı Dönem: 295,00₺

Kum Zambakları / 3 Ekim

Zorlu PSM Prodüksiyon’un Ortak Yapım kapsamında hayata geçirdiği oyunu Kum Zambakları, sezon boyunca %100 Studio’da izleyicisini bekliyor. Kum Zambakları insanlık tarihi boyunca çözülemeyen kadın erkek ilişkisini hem gerçek hem ironik hem de şiirsel boyutlarıyla ele alarak seyirciyi bir yolculuğa çıkarıyor. Tutkulu bir aşkın şiirselliğinin ve ruhları dans ettiren müziklerin yan yana geldiği bu oyun modern şehir hayatının içinde sıkışmış evli bir çiftin ilişki sürecine tanıklık etmemizi sağlıyor.

Doğayı ve hayvanların doğal yaşamını yok eden insanlığın kendisiyle ve kadın erkek ilişkisi üzerinden birbiriyle olan çatışmasını eğlenceli bir dille tartışmaya açıyor. Seyirciler aşk ve şiddet arasında duygusal gitgeller yaşayan ve birbirini yok etmeye çalışan Duygu ve Fikret’in hayatının farklı evrelerine tanıklık ederken insanlığın doğayla olan ilişkini yeniden gözden geçiriyor.

Kapı Açılış: 20.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: 176,00₺
Balkon- Kısıtlı Görüş: 143,00₺
Öğrenci: 116,50₺

Özge Özel Stand Up / 3 Ekim

Karşısına çıkan tüm kavramların içini dışına çıkaran ve bundan 1 gram pişmanlık duymayan Özge Özel, tek kişilik stand-up gösterisiyle touché’de sahne alıyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları;
Ön Satış: 198,00₺

Kibritin Ucunda / 4 Ekim

30’larının başında bir plaza çalışanı olan Kerem, başarı hırsının, çocukluğunun ve küçük bir felaket sonrası ziyarete gelen geçmişinin gölgesinde, kendiyle uzun ve derin bir hesaplaşmaya girişir. Kafasının içinden gelen seslere engel olmaya bıraktığı o soğuk İstanbul akşamında tüm çocukluğu kar taneleri gibi yerlere dökülür. Kerem’in hayatı o gece bir kibritin ucunda. Zorlu PSM Prodüksiyonu’nun T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın maddi katkılarıyla tiyatro sahnelerine kazandırdığı, Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun yazdığı Kayhan Berkin’in yönettiği, Rıza Kocaoğlu’nun oynadığı Kibritin Ucunda, sezon boyunca %100 Studio’da izleyicisiyle buluşuyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları;
Genel Satış: 242,00₺
Öğrenci: 121,00₺

Aşık Shakespeare / 4 Ekim

Yönetmenliğini Serdar Biliş’in, koreografisini Beyhan Murphy’nin ve müziklerini Tuluğ Tırpan’ın, dekor ve ışık tasarımını Cem Yılmazer’in ve kostüm tasarımını Gamze Kuş’un üstlendiği Aşık Shakespeare’in provaları tüm hızıyla devam ediyor. İngiliz tiyatro oyun yazarı ve senarist Tom Stoppard, Amerikalı senarist, roman ve oyun yazarı Marc Norman tarafından yazılan ve 71. Akademi Ödülleri’nde, En İyi Senaryo, En İyi Film, En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu gibi önemli ödülleri kazanan Aşık Shakespeare, aynı isimle sahneye uyarlanıyor. Başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nu ilk kez tiyatro sahnesinde ve William Shakespeare’i canlandırırken seyredeceğimiz, 23. Afife Tiyatro Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi Nezaket Erden’in Viola karakterine hayat vereceği Aşık Shakespeare’de Şebnem Sönmez, Merve Polat, Kerem Arslanoğlu, Ceren Taşçı ve Ekrem Can Arslandağ gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Oyunun özgün atmosferini yansıtmak üzere bestelenen şarkılar, müzisyen Gülinler ve oyun için bir araya gelen özel müzik grubu tarafından sahnede canlı olarak seslendirilecek.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları;
1. Kategori- Avantajlı Dönem (TÜKENDİ): 795,00₺
2. Kategori- Avantajlı Dönem: 695,00₺
3. Kategori- Avantajlı Dönem: 595,00₺
4. Kategori- Avantajlı Dönem: 495,00₺
5. Kategori- Avantajlı Dönem: 395,00₺

Bant Mag. Video Klip Ödülleri / 5 Ekim

Müziğin görsel eşlikçilerini, müzikli hikâye anlatıcılarını ve video klip kültürünü kutlamak için hayata geçirdiğimiz Bant Mag. Video Klip Ödülleri de ilk kez Vans sunar Demonation Festivali No:12 programının bir parçası olarak 5 Ekim’de Zorlu PSM Vestel Amfi’de gerçekleşiyor.

Kapı Açılış: 17.00
Etkinlik 18.30

Etkinilk Ücretsizdir.

Vans Sunar Demonation Festival No.12 / 5 Ekim

Müzik sahnesinin farklı kulvarlarından bağımsız ve heyecan yaratan sesleri bir araya getiren Demonation Festivali, 12. edisyonuyla geri dönüyor! İki bölüm hâlinde gerçekleşecek festivalin ilk ayağı, Vans sunar Demonation Festivali No:12 / Vol.1, 5 Ekim’de Zorlu PSM %100 Studio’da!

Vans sunar Demonation Festivali No:12 / Vol.1 programı; festivalin ilk canlı performansını, katmanlı vokal armonilerine eşlik eden yaylılar ve synthesizer’lar ile chamber-folk ve avant-pop elementlerini göçebe bir incelikle şarkı ozanlığına işleyen Tendertwin gerçekleştirecek. Ardından, müziğinin gücüyle ruhun yeniden doğmasına ilham veren Ruby ’nin festivale özel hazırladığı şovu sahnede olacak. Gecenin kapanışını ise son teklisi İHYA ile R&B tınılarını farklı titreşimlerle buluşturmaya devam eden KARDELEN yapıyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 220,00₺

Evlilikten Sahneler / 5 Ekim

Johan ve Marianne 10. evlilik yıldönümlerini kutlamak üzere olan iki çocuk sahibi mutlu bir çifttir. Her şey her an planlı, her gün olması gerektiği gibidir. Her evli çift gibi bazı sorunlar yaşar, bu sorunları karşılıklı oturup konuşup mantıklı bir şekilde çözüp hayatlarına devam ederler. Ama yavaş yavaş karşılaştıkları sorunları eski yöntemlerle çözemediklerini fark ederler, kurdukları günlük planlar da aynı mükemmellikte işlememektedir. Ne yapacaklar? Gerçeklerle yüzleşebilecekler mi? Bu yüzleşmeyi nasıl karşılayacaklar? İki insan bir ömür bir arada yaşayabilir mi? aile nedir? şefkat nedir? aşk nedir ne değildir? sorularına yanıt arayan Ingmar Bergman’ın kült filminden Kayhan Berkin tarafından tiyatroya uyarlanan ve Ece Dizdar, Öner Erkan, Kayhan Berkin, Pınar Göktaş ile Naz Buhşem’in rol aldığı Evlilikten Sahneler seyirciyi, bu çiftin başına gelenleri yakından izlemeye davet ediyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
1. Kategori Fiyat: 231,00₺
2. Kategori Fiyat: 198,00₺
Öğrenci Fiyat: 100,00₺

Levent Erden ile Zahiri Hakikat / 5 Ekim

Teknolojisiz dönemin Kim, Nerede, Ne ile, Ne yapıyor? kült oyununu katılan herkesle birlikte yeniden yorumluyor. Zahiri Hakikat, sanal gerçekliğin miş'li geçmiş zamanı. Daha önce hiç duyulmamış, her gün yepyeni, birlikte oluşturulan ve bir daha anlatılamayacak hikayeler…ler… ler… ler… Levent Erden, çocukluktan kalan yöntemlerle hiç anlatılmamış hikayeleri katılımcılarla beraber yine o anda touché'de oluşturmaya devam ediyor.

Kapı Açılış: 16.30 – 20:00
Etkinlik: 17.00 – 20:30

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 121,00₺

IL DIVO / 6 Ekim

Dünya'nın en başarılı ilk klasik crossover grubu IL DIVO, yeni turneleri A New Day Tour kapsamında Bayhan Müzik organizasyonuyla 6 Ekim Cuma akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde. Il Divo, ayrı milletlerden dört erkek şarkıcıyı bir araya getiren Simon Cowell'ın kurduğu operatik pop müzik grubudur. Grubun üyeleri Fransız pop şarkıcısı Sébastien Izambard, İspanyol bariton Carlos Marín, Amerikalı tenor David Miller ve İsviçreli tenor Urs Bühler'dir.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları;
VIP: 5.650,00₺
1. Kategori: 3.390,00₺
2. Kategori: 2.825,00₺
3. Kategori: 1.978,00₺
4. Kategori: 1.695,00₺
5. Kategori: 1.413,00₺
6. Kategori: 1.130,00₺
7. Kategori: 848,00₺

Ozan Musluoğlu Quıntet / 6 Ekim

Caz müzik sahnesinin sevilen isimlerinden Ozan Musluoğlu, trombonda Bulut Gülen, piyanoda Kaan Bıyıkoğlu, trompette Barış Doğukan Yazıcı ve davulda Serkan Alagök’ten oluşan quintet ekibiyle 6 Ekim akşamı touché’dé sahne alıyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 275,00₺

Beatgate Presents: Hosh / 7 Ekim

Diynamic etiketinin ardındaki kilit isimlerinin başında gelen HOSH, Beatgate’in özgün sunumu #KeepTheUndergroundAlive kapsamında, 7 Ekim günü Zorlu PSM Turkell Sahnesi’ne konuk olmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.00

Bilet Fiyatları;
Avantajlı Dönem: 250,00₺
Avantajlı Dönem. (Backstage): 750,00₺

Tord Gustavsen Trıo / 7 Ekim

Nisan 2022’de basçı Steinar Raknes’in katılımıyla son hâlini alan triosu ile Opening isimli bir albüm yayımlayan Tord Gustavsen, geçmiş yıllarda da festivalin ve Akbank Sanat’ın konuğu olmuştu. Sıradaki buluşmamız ise 7 Ekim’de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları;
1. Kategori- 550,00 ₺
2. Kategori- 450,00 ₺
3. Kategori- 300,00 ₺
4. Kategori- 200,00₺
Öğrenci: 100.00₺

Selin Geçit / 7 Ekim

Selin Geçit, Türkçe ve İngilizce repertuvarıyla 7 Ekim akşamı Zorlu PSM %100 Studio'ya geliyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 264,00₺

Cırcır böcekleri İtler ve Biz / 8 Ekim

Mert Öner’in yönettiği, Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman’ın oynadığı, Sam Shepard’ın True West oyununa yepyeni bir bakış: Cırcır Böcekleri, İtler ve Biz. İki kardeş. Kentli, eğitimli bir senarist. Ormanlara sığınan, özgür ruhlu bir hırsız. Aynı ağacın üstünde farklı mevsimlerde iki kardeşin birbirini keşfetme, birbirine dönüşme hikayesi. Kentin doğayla, sanatın ticaretle, eğitimin cehaletle, hayallerin gerçeklerle savaşı. Peki hangisi daha zor, kalmak mı gitmek mi?

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları;
1. Kategori: 462,00₺
2. Kategori: 330,00₺
3. Kategori: 220,00₺

Canavar / 8 Ekim

Bir imza günü için küçük bir anadolu şehrine gelmiş olan roman yazarı Kemal Sönmez, yıllardır görüşmediği kuzenleri Aslı ve Derya’yı ziyaret eder. Kız kardeşler bu habersiz ziyarete hazırlıksız yakalanır. İki kız kardeş, Kemal’in de önerisiyle tarifini unuttukları ve yıllardır yemedikleri aile yemekleri Kapama'yı yapmaya karar verir. Yapması hatırladıklarından kolay, yemesi ise tahmin ettiklerinden zor olan yemek hazırlanırken, Kemal’in ziyaretinin altındaki gerçek sebep ortaya çıkar.

Kapı Açılış: 17.30
Etkinlik: 18.00

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: 308,00₺
Öğrenci: 165,00₺

Saatleri Ayarlama Enstitüsü / 8 Ekim

Doğu ve Batı, eski ve yeni, geleneksel ve modern kutupları arasında salınıp duran Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ölümsüz eseri Saatleri Ayarlama Enstitüsü, Serkan Keskin’in onlarca surete büründüğü bir oyunculuk şöleniyle sinema ve tiyatronun iç içe geçtiği çağdaş bir uyarlama olarak izleyici ile buluşuyor. Serdar Biliş’in yönetmenliğinde sahneye uyarlanan oyunun müziklerini Tuluğ Tırpan besteliyor.

Kapı Açılış: 19.00
Etkinlik: 20.00

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 590,00₺
2. Kategori: 450,00₺
3. Kategori: 310,00₺
4. Kategori: 240,00₺
5. Kategori: 150,00₺