03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.10.2023 11:25 | Son Güncelleme: 27.10.2023 12:05

Zorlu PSM etkinlik takvimi: Gelecek ay neler var? (Kasım)

Kültür sanat ve eğlence hayatının buluşma noktasına dönüşen Zorlu PSM Kasım ayına damga vuracak etkinliklerle başlıyor. Balina, müziğin yıldız isimleri ve maske tiyatrosunun simgesine dönüşen Mummenschanz gelecek ay izleyicileriyle buluşuyor
Zorlu PSM etkinlik takvimi: Gelecek ay neler var? (Kasım)

Zorlu PSM’de bu ay, Zorlu PSM, Craft ve Freestage ortak yapımcılığında, İbrahim Çiçek’in yönettiği, Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu, Yağız Can Konyalı, Helin Kandemir ve Emine Evirgen’in oynadığı Balina, 2 Kasım'da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde prömiyerini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 

Zorlu PSM’nin ‘Çok sesli festival’ mottosu ile bu yıl 3-4 Kasım’da 7.sini gerçekleştireceği MIX Festival presented by %100 Müzik iki gün boyunca, Röyksopp, Warhaus, Kid Francescoli, Weval, Benny Sings, Two Another, Isaac Delusion, Jayda G, gibi dünyaca ünlü müziğin yıldız isimleri dinleyicilerle buluşturmaya hazırlanırken, yaratıcı sahne sanatının en büyüleyici örneklerinden biri olarak maske tiyatrosunun simgesine dönüşen Mummenschanz, 4-5 Kasım’da benzersiz bir gösteriyle İstanbul’da sanatseverlerle buluşacak.

Gılgamış / 1 Kasım

Bilinen metinleri farklı bir sahne tasarımı ve estetiği ile mekâna taşıyan Mesut Arslan, Gılgamış Destanı ile sahnede büyüleyici bir dünya yaratıyor ve çok dilli sahnelenen oyun, bilindik sahne kurallarını da ters yüz ediyor. Seyirciler oyun mekânında oyuncuların peşi sıra dolaşarak hikâyeye eşlik ediyor, kimi zaman kendilerini oyuncularla birlikte sahnede buluveriyor. Mesut Arslan’ın sahnelemesinde Gılgamış Destanı bir taraftan iki kadın oyuncu ile seyirciye aktarılırken, oyunda yer alan saydam iki kutu içindeki iki seyirci de aynı hikâyeyi, bulundukları yerden tanık oldukları biçimiyle naklen kendi dinleyicilerine anlatıyor. Oyun hem dünden bugüne aktarılıyor hem de bugünün diliyle yeniden oluşturuluyor.

Kapı Açılış: 20.15
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
Genel Giriş: 495,00₺
Öğrenci: 286,00₺

Ozan Musluoğlu Quıntet / 1 Kasım

Caz müzik sahnesinin sevilen isimlerinden Ozan Musluoğlu, trombonda Bulut Gülen, piyanoda Kaan Bıyıkoğlu, trompette Barış Doğukan Yazıcı ve davulda Serkan Alagök’ten oluşan quintet ekibiyle 1 Kasım akşamı touché’dé sahne alıyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 330,00₺

Soft Analog / 1 Kasım

Soft Analog DANS İLLÜZYON albümünün lansmanıyla 1 Kasım tarihinde %100 Studio’da sahne alıyor. YOLCULUK konseptleriyle geçtiğimiz dönemde dekor, kıyafet ve düzenlemeleriyle dikkat çeken grup, ilk kez DANS İLLÜZYON şovunu %100 Studio’da dinleyicileriyle paylaşacak.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: 220,00₺


Balina / 2-12-16 Kasım

Zorlu PSM, Craft Tiyatro ve Free Stage ortak yapımcılığı ile Samuel D. Hunter’ın aynı isimli oyunundan uyarlanarak geçtiğimiz seneye damgasını vuran, Akademi Ödülleri’nde aldığı 3 adaylığın yanında, Brendan Fraser’a En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazandıran Balina, bir baba-kızın çok geç kaldıkları küçük bir kavuşma hikayesini anlatıyor. Zorlu PSM, Craft ve Freestage ortak yapımcılığında, İbrahim Çiçek’in yönettiği oyun; Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu, Yağız Can Konyalı, Helin Kandemir ve Emine Evirgen’in performanslarıyla Balina, 2 Kasım'da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde prömiyerini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: ₺645,00₺
2. Kategori: ₺535,00₺
3. Kategori: ₺425,00₺
Öğrenci: ₺195,00₺


Uraz Kıvaner, Queen Project / 3 Kasım

Caz sahnesinin başarılı piyanistlerinden Uraz Kıvaner, Queen Project ile 3 Kasım’da touché’de!

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 220,00₺

MIX Festival presented by %100 Müzik / 3-4 Kasım

Zorlu PSM’nin ‘Çok sesli festival’ mottosu ile bu yıl 3-4 Kasım’da 7.sini gerçekleştireceği MIX Festival presented by %100 Müzik iki gün boyunca, elektronikten indie’ye, rapten ve dans müziğine sevilen isimleri bir araya getirmeye hazırlanıyor. MIX Festival presented by %100 Müzik’te bu yıl; Röyksopp, Warhaus, Kid Francescoli, Weval, Benny Sings, Two Another, Lalalar, Isaac Delusion, Jayda G, Los Bitchos, ECHT!, The Flabbies, Cosmic Crooner, Nalan, Kwoon (Live), Aga B, Flört, Atakan Uysal, Barış Demirel, Ogem Yılmaz ve Zeynep Erbay sahne alacak.

Kapı Açılış: 18.00
Etkinlik: 19.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış 2. Dönem: 825,00₺
Kombine 2. Dönem: 1.375,00₺

Mummenschanz - 50 Years / 4-5 Kasım

Yaratıcı sahne sanatının en büyüleyici örneklerinden biri olarak İsviçre'den dünya sahnesine uzanan ve maske tiyatrosunun simgesine dönüşen Mummenschanz, benzersiz bir gösteriyle İstanbul’da sanatseverlerle buluşacak. Dünyaca ünlü ekip, 50. Yıllarını kutlarken, altyazılara ihtiyaç duymayan, hayal gücüne dayalı dilleriyle aile ve çocuklar da dahil olmak üzere yediden yetmişe izleyicisiyle buluşmak için 4 ve 5 Kasım’da matine ve suare seanslarıyla Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde izleyicilerle buluşuyor.

Kapı Açılış: 14.30-18.30
Etkinlik: 15.00-19.00

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 660,00₺
2. Kategori: 880,00₺

Amadeus / 6 Kasım

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesi Amadeus yeni sezon temsillerine devam ediyor. Usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle Çolpan İlhan-Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertaiment iş birliği ile tiyatroseverlerle buluşan oyunun başrollerini Selçuk Yöntem (Antonio Salieri), Tansu Biçer (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Dilan Çiçek Deniz (Constanze Weber) paylaşıyor. Sahne önünde 35, sahne arkasında 20 kişiden oluşan toplam 55 kişilik dev ekibiyle sezonun en çok ses getiren prodüksiyonlarından birisi olan ve sahnelendiği her oyunda tüm biletleri tükenen Amadeus, dünyada bir ilk olan çalınabilir yazı karakteri sayesinde Pazarlama ve Reklamcılık alanlarında ödüller kazandı. 6 Kristal Elma ve 4 Felis ile bu ödülleri alan ilk ve tek tiyatro oyunu olmasının yanında ADC 100th Annual Awards'ta Logo kategorisinde ödül alarak uluslararası alanda başarı kazandı. XX. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde Yönetmenimiz Işıl Kasapoğlu En iyi Yönetmen, Selçuk Yöntem Sürekli Mükemmeliyet, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment En İyi Prodüksiyon, olmak üzere 3 dalda ödüle layık görüldü.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 695,00₺
2. Kategori: 545,00₺
3. Kategori: 445,00₺
4. Kategori: 345,00₺
5. Kategori: 245,00₺


Kel Diva / 6-7 Kasım

Bir İngiliz burjuva ailesinin, İngiliz koltuklarla döşenmiş oturma odası. Bir İngiliz akşamı. Yıkımın ortasında, Bay ve Bayan Smith, ellerinde kalan son İngilizlik kırıntılarıyla Bay ve Bayan Martin’i evlerinde ağırlayacaklar. Peki evde en ufak bir yangın başlangıcı bile yokken İtfaiye Şefi’nin Hizmetçi Mary’nin taburesi üzerinde ne işi var? Onlar Londra dolaylarındaysa bizi delirten, who? Bu kadar yabancılaştıran, what? Diva aslında kelse bizim gerçeğimiz saat kaçta gelecek? Bu karışıklığı sürdürmek kimin işine geliyor? Bilmeye çalışmayalım. Her şeyi olduğu gibi bırakalım. (mı?) Eugène Ionesco’nun, eşsiz kaleminden çıkan soyutlama ve absürdizmin kusursuz bir şekilde harmanlandığı bu oyun; Kel Diva adıyla sezon boyunca Zorlu PSM’de.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 693,00₺
2. Kategori: 528,00₺
3. Kategori: 385,00₺


Saatleri Ayarlama Enstitüsü / 7-20 Kasım

Doğu ve Batı, eski ve yeni, geleneksel ve modern kutupları arasında salınıp duran Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ölümsüz eseri Saatleri Ayarlama Enstitüsü, Serkan Keskin’in onlarca surete büründüğü bir oyunculuk şöleniyle sinema ve tiyatronun iç içe geçtiği çağdaş bir uyarlama olarak izleyici ile buluşuyor. Serdar Biliş’in yönetmenliğinde sahneye uyarlanan oyunun müziklerini Tuluğ Tırpan besteliyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
1. Kategori- 590,00₺
2. Kategori- 450,00₺
3. Kategori- 310,00₺
4. Kategori- 240,00₺
5. Kategori- 150,00₺


Kum Zambakları / 7-13-28 Kasım

Zorlu PSM Prodüksiyon’un Ortak Yapım kapsamında hayata geçirdiği oyunu Kum Zambakları, sezon boyunca %100 Studio’da izleyicisini bekliyor. Kum Zambakları insanlık tarihi boyunca çözülemeyen kadın erkek ilişkisini hem gerçek hem ironik hem de şiirsel boyutlarıyla ele alarak seyirciyi bir yolculuğa çıkarıyor. Tutkulu bir aşkın şiirselliğinin ve ruhları dans ettiren müziklerin yan yana geldiği bu oyun modern şehir hayatının içinde sıkışmış evli bir çiftin ilişki sürecine tanıklık etmemizi sağlıyor. Doğayı ve hayvanların doğal yaşamını yok eden insanlığın kendisiyle ve kadın erkek ilişkisi üzerinden birbiriyle olan çatışmasını eğlenceli bir dille tartışmaya açıyor. Seyirciler aşk ve şiddet arasında duygusal gitgeller yaşayan ve birbirini yok etmeye çalışan Duygu ve Fikret’in hayatının farklı evrelerine tanıklık ederken insanlığın doğayla olan ilişkini yeniden gözden geçiriyor.

Kapı Açılış: 20.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: 176,00₺
Balkon- Kısıtlı Görüş: 143,00₺
Öğrenci: 116,50₺

Berk Karan / 7 Kasım

Başına gelen en güzel şeyin annesiz babasız büyümek olduğunu düşünen Berk Karan, hızlıca sahnelere yaklaşıyor. Berk Karan, tek kişilik gösterisi ile touché’de.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 198,00₺

Pınar Sabancı ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı? - Hayatı Güzelleştirme Yolları / 8 Kasım

Muazzez İlmiye Çığ ile Büşra Sanay’ın Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı? kitabı, Türkiye’nin deneyim markasına dönüşüyor. Hayattan ne anlamalıyız? Bize zarar veren ilişkilerden nasıl uzak dururuz? Peki, kariyerimizi nasıl doğru planlarız ya da yaşam kalitemizi nasıl yükseltebiliriz? Pınar Sabancı soruyor, Türkiye‘nin nitelikli yüzleri: Sanatçılar, psikolog ve psikiyatrlar, deneyimli iş insanları, sporcular, gazeteciler ve bilim insanları yanıt veriyor. Pınar Sabancı ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı? - Hayatı Güzelleştirme Yolları Zorlu PSM Turkcell Platinium Sahnesi’nde.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
1. Kategori 605,00₺
2. Kategori 550,00₺
3. Kategori 495,00₺


Kibritin Ucunda / 8-22-29 Kasım

30’larının başında bir plaza çalışanı olan Kerem, başarı hırsının, çocukluğunun ve küçük bir felaket sonrası ziyarete gelen geçmişinin gölgesinde, kendiyle uzun ve derin bir hesaplaşmaya girişir. Kafasının içinden gelen seslere engel olmaya bıraktığı o soğuk İstanbul akşamında tüm çocukluğu kar taneleri gibi yerlere dökülür. Kerem’in hayatı o gece bir kibritin ucunda. Zorlu PSM Prodüksiyonu’nun T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın maddi katkılarıyla tiyatro sahnelerine kazandırdığı, Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun yazdığı Kayhan Berkin’in yönettiği, Rıza Kocaoğlu’nun oynadığı Kibritin Ucunda, sezon boyunca %100 Studio’da izleyicisiyle buluşuyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: 242,00₺
Öğrenci: 121,00₺


Solanch De la Rosa / 8 Kasım

Latin, pop ve R&B türlerini kendine has üslubuyla yorumlayan, 9 senedir İstanbul’da yaşayan Kübalı şarkıcı Solanch De la Rosa, 8 Kasım'da touché’de sahne alıyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 352,00₺


Tolgshow / 10 Kasım

Tolga Çevik’in gösterisi Tolgshow turneye çıkıyor! Arkadaşım karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun Türkiye Turnesi’yle izleyicinin karşısına çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in akla sığmayan isteklerini yerine getirmeye çalışan Arkadaşım Türkiye Turnesinde Yönetmeni çıldırtmaya kararlı. Gizemli Yönetmen Fırat Parlak ve Minik lakaplı müzisyen Özer Atik’in de eşlik ettiği tamamı doğaçlama gösteri seyircisiyle buluşmak için yollara düşüyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Tükendi

Nessi Gomes / 11 Kasım

Müzik dünyasının eşsiz ve büyülü seslerinden biri olan Nessi Gomes, 11 Kasım'da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi'nde hayranlarıyla buluşacak. Ruhun sırlarını keşfeden ve müziğine derinlik katan bir şarkıcı ve söz yazarı olan Portekizli doğaçlama müzisyeni, muhteşem vokal yeteneği ve mistik dokunuşlarıyla dinleyicilerini büyülemeyi başarıyor. Kendine özgü müzikal tarzı ve unutulmaz şarkıları ile adından sıkça söz ettiren Nessi Gomes, müziğinde farklı tınılar ve etkileyici melodiler kullanarak dikkat çeken bir tarza sahip.

Kapı Açılış: 21.00
Etkinlik: 21.30

Bilet Fiyatları:
Ön Satış / 1. Kategori: ₺550,00
Ön Satış / 2. Kategori: ₺440,00


Keep It Real Series #002 / 11 Kasım

Keep the Underground Alive mottosu ve birbiri ardına yarattığı özgün etkinlik konseptleri ile 16 yıldır şehrin underground ruhunu ayakta tutan Beatgate, yeni serisi Keep It Real'in ikinci buluşmasında VITALIC sahne adı ile bilinen dünyaca ünlü DJ/ Prodüktör Pascal Arbez-Nicolas’ı ağırlıyor. 2001 yılında ilk EP'sini çıkaran ve elektronik müzik kariyerinde 20 yılı geride bırakan, dünyanın birçok farklı lokasyonunda büyük hayran kitleleri ile buluşan Fransız Tekno sahnesinin büyük yıldızlarından Vitalic’in İstanbul'da gerçekleştireceği performans için ajandanıza tarih notunu şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Kapı Açılış: 18.00
Etkinlik: 18.30

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: 500,00₺

Lara Di Lara / 11 Kasım

Müziğe küçük yaşta başlayan yarı İsveçli yarı Türkiyeli Dilara Sakpınar, Istanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nden mezun olduktan sonra 123 ile müzik kariyerine başladı. Grup ile dört albüm kaydetti ve birçok yurtiçi- yurtdışı konser verdi. Besteci ve söz yazarı olarak zaman içinde biriktirdiği parçalar, Oraya Doğru adındaki ilk albümüyle hayat buldu. Müzikal yolculuğuna devam eden Lara Di Lara, bağımsız olarak çıkardığı single'lar ve Kamufle ile yaptığı Denge isimli ortak EP ile dinleyicilerine farklı deneyimler sunuyor. Şimdi ise Eskisi Gibi Değil albümü ile Zorlu Performans Sanatları Studio'da konser vererek yeni şarkılarını ilk kez seslendirecek.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış 1: ₺198,00 

Evlilikten Sahneler / 13 Kasım

Johan ve Marianne 10. evlilik yıldönümlerini kutlamak üzere olan iki çocuk sahibi mutlu bir çifttir. Her şey her an planlı, her gün olması gerektiği gibidir. Her evli çift gibi bazı sorunlar yaşar, bu sorunları karşılıklı oturup konuşup mantıklı bir şekilde çözüp hayatlarına devam ederler. Ama yavaş yavaş karşılaştıkları sorunları eski yöntemlerle çözemediklerini fark ederler, kurdukları günlük planlar da aynı mükemmellikte işlememektedir. Ne yapacaklar? Gerçeklerle yüzleşebilecekler mi? Bu yüzleşmeyi nasıl karşılayacaklar? İki insan bir ömür bir arada yaşayabilir mi? aile nedir? şefkat nedir? aşk nedir ne değildir? sorularına yanıt arayan Ingmar Bergman’ın kült filminden Kayhan Berkin tarafından tiyatroya uyarlanan ve Ece Dizdar, Öner Erkan, Kayhan Berkin, Pınar Göktaş ile Naz Buhşem’in rol aldığı Evlilikten Sahneler seyirciyi, bu çiftin başına gelenleri yakından izlemeye davet ediyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
1. Kategori Fiyat: 231,00₺
2. Kategori Fiyat: 198,00₺
Öğrenci Fiyat: 100,00₺

Cırcır Böcekleri, İtler ve Biz / 14 Kasım

Mert Öner’in yönettiği, Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman’ın oynadığı, Sam Shepard’ın True West oyununa yepyeni bir bakış: Cırcır Böcekleri, İtler ve Biz. İki kardeş. Kentli, eğitimli bir senarist. Ormanlara sığınan, özgür ruhlu bir hırsız. Aynı ağacın üstünde farklı mevsimlerde iki kardeşin birbirini keşfetme, birbirine dönüşme hikayesi. Kentin doğayla, sanatın ticaretle, eğitimin cehaletle, hayallerin gerçeklerle savaşı. Peki hangisi daha zor, kalmak mı gitmek mi?

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 462,00₺
2. Kategori: 330,00₺
3. Kategori: 220,00₺


Herkes Kocama Benziyor / 14 Kasım

Yok, o geceden beri bir rahatladım ama içim de sanki daha tam soğumadı. Anlamıyom, öfkem öylece alaftan top gibi duruyomuş içimde. Acık soğudu. Amma bazı bazı yine fena oluyom. O geceden beridir bir şey yapıştı. Kafam durmuyo, ha bire çalışıyo. Kafam beynim hep uyanık. Arada sus kız, diyom. Ne bileyim, ben kadınsam kafamın içi de kadındır herhalde diye öyle söylüyom. Gözleri cin gibi açık bir kadın.

Bir pavyonda tuvaletçilik yapan Ayten, kurulduğu makamında birer birer anlatıyor. Buraya nasıl düştüğünden, onu terk eden kocasından, kederinden, hevesinden, çok sevdiği pavyonda çalışan diğer ahbaplarından ama en çok da öfkesinden. Geçmişte tanımlayamadığı, anlamına parça parça ulaştığı o öfke bir gün tuvaletin buzlu camı gibi kırıldığında, bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmuyor

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: ₺363,00
Öğrenci: ₺220,00


Single Circle Presents: Ferit Odman Quintet / 14 Kasım

Türkiye’nin caz sahnesinin önemli isimlerini bir araya getiren Single Circle Presents: Ferit Odman Quintet, 14 Kasım akşamı touché’de dinleyenleriyle buluşacak.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: 330,00₺


PSMLOVES2GATHER : JONAH YANO / 15 Kasım

PSM Loves2Gather serisi, büyüleyici sesi ile Jonah Yano’yu ağırlamaya hazırlanıyor! Solo kariyeri ve BadBadNotGood ile yaptığı işbirlikleri ile müzikseverlerin radarına giren müzisyen 15 Kasım'da %100 Studio’da sahne alıyor.

Kapı Açılış: 20.30
Etkinlik: 21.30

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: ₺275,00

Rişe Özkan Quartet / 15 Kasım

Sheila Jordan, Bill Charlap, Nancy Marano ve Aaron Goldberg gibi müzisyenlerle çalışma fırsatı bulan Rişe Özkan, quartet ekibiyle touché’de dinleyenlerine caz standartlarıyla dolu seçkin bir repertuvar sunacak.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 220,00₺

ŞALLIEL BROS. / 16 Kasım

Türkiye'nin caz ve pop sahnesinin vazgeçilmez isimleri Anıl Şallıel ve Batu Şallıel, dokunaklı saksafon ve nefesli enstrümanlarıyla 16 Kasım tarihinde touché‘de unutulmaz bir konser deneyimi sunuyor. Şallıel Bros. projesi, kendi proje isimleriyle dünya genelinde birçok prestijli festivalde Türkiye'yi başarıyla temsil etmiş bir ikili olarak müziğin en güzel notalarını sizlerle buluşturacak.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 220,00₺

Richard / 17 Kasım

Yıl 2012. Kral III. Richard'ın kemikleri Leicester'da bir otoparkta bulunur. Kemiklerin adli tıp uzmanlarınca araştırılıp, kanıtlanması uzun bir zaman alacaktır. Londra’da çoğunlukla sıra dışı sanat oyunları üreten küçük bir tiyatro ise aynı dönemde istek üzerine III. Richard oynayacaktır. Bu arada tiyatroya sığınan ve polis tarafından aranan kimliksiz kriminal bir adam vardır. Tiyatroya sığınan Richard önce oyundaki Richard rolünü, daha sonra da oyunun sahneye konuluşunu üstlenir. “Bozuk yapısı” gereği var olan düzene devletin ya da tiyatronun yapısına karşıdır. Bir yandan hoşgörülü ve demokrat sanatçıların desteğini alırken, diğer yandan tiyatrodaki yapıyı bozmakta, sanatın kurumsal etik ya da hiyerarşik her şeyine karşı gelerek, ortaya alışılagelmemiş bir Richard prodüksiyonu çıkarmaktadır. Drag Queen showlarından, moda defilelerinden ilham almakta, oyuncu olmayan insanları oyuna yerleştirmekte tiyatronun çatısından, insanların özel hayatlarına kadar maddi manevi her şeyi yıkmaktadır. Tiyatro bir facia ile sarsılır. Bu sırada Krallık, III. Richard’ın cenaze törenine hazırlanmaktadır. Okan Bayülgen, bu yeni yüzyılın ilk çeyreğinden bakıyor Shakespeare’in Richard’ına. Modern filozofların yaklaşımlarıyla ele alarak Richard’ın gerçekliğini, Shakespeare’in Richard’ı hikâyeleştirmesini tartışmaya açıyor. Yabancı olmayı, yalnızlaşmayı, vahşileşmeyi tartışırken hayali bir tiyatro kumpanyası Shakespeare’in III. Richard’ını tekrar oynuyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 20.30

Monkey Safari / 17 Kasım

Monkey Safari’nin dinamik ikilisi Sven ve Lars ile tanışın! PSM Loves2Dance ile büyülü bir elektronik müzik deneyimine hazır olun. Monkey Safari, %100 Müzik katkılarıyla, 17 Kasım’da %100 Studio'da. Elektronik müziğin ritmini kalbinde hissetmek isteyenleri unutulmaz bir geceye davet ediyoruz! 17 Kasım akşamı, PSM Loves2Dance kapsamında, müziğin sınırlarını zorlayan ve dans pistlerini büyülü bir serüvene çeviren Monkey Safari, %100 Studio’da buluşmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış: 21.00
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: 275,00₺

Kerem Görsev / 17 Kasım

Caz dünyasının önde gelen isimlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ferit Odman’dan oluşan trio ekibiyle touché’de sahne alıyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: 330,00₺

Büyük Ev Ablukada / 18 Kasım

Büyük Ev Ablukada, her şeyi kendi yoluyla başarmış bir ekip. Yol açtıkları bu yol, müzik sahnesinde yeni bir dönemi başlattı. Kendi kurallarını belirleyen ve birçok bağımsız müzisyene ilham kaynağı olan Büyük Ev Ablukada, birkaç şarkıyı paylaştığı andan itibaren müziğin kaderini değiştirdi. Artık onları tanımlamak için standart tanıtım metinleri ve klişeler kullanmak mümkün değil. Çünkü Büyük Ev Ablukada, sadece müziğin diliyle değil, kendi aralarındaki özel bir iletişim diliyle de yeni bir sayfa açtı. Bu dili anlayanlar, onların evrenine katılanlar, bu özel iletişim dili sayesinde bir araya geldi. Şimdi hep birlikte kek gibi kararsız, samimiyetsiz ama dürüst, ve kuyuya düşmüş bir it gibi olduğumuzu söylüyoruz. Ancak sadece bu evrenin içinde olanlar biliyor ki asıl olarak "biz bu değiliz, bu bizden geriye kalan, kahkaha dolu bir kalabalıkız. Büyük Ev Ablukada ile bu eşsiz deneyimi yaşamaya hazır mısınız?

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
Sahne Üstü Numarasız- Oturmalı: 440,00₺
1. Kategori: 275,00₺
2. Kategori: 220,00₺

Selen Beytekin Project / 18 Kasım

Selen Beytekin Project, Single Circle'ın katkılarıyla Zorlu PSM'nin keyifli caz kulübü touché’de sahne alıyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: 330,00₺


Ege Çubukçu / 18 Kasım

2005 yılında müzik dünyasına, damga vuran albümü 1 Gün, Yaz Geldi, Hey DJ gibi hit parçalarla giriş yapan Ege Çubukçu, piyasaya her dönem taze soluk katmış, standartların üstünde soundlar ile kendine yer edinmiş özel bir isim. 2023 yılında çıkaracağı yeni albümünden önce, 18 Kasım akşamı %100 Studio'da Ege Çubukçu zaman tüneline konuk oluyoruz! 2010’ların başından itibaren üst üste çıkardığı single çalışmalar (Kanatlanıp Uçacaksın, Yolumuz Aynı, Parti İstanbul) ve son 5 yılda yarattığı Derya/Badd’trip konsepti ile dinleyicilerine, onlarca farklı müzik tarzında üretimler sundu. 2022 yılında çıkardığı OLALA & Kenan Doğulu düetli What’s Love ile modern müziği özlenen 2000’ler başı ruhunun pozitif melodileriyle harmanlayarak kulaklara ve gönüllere hitap etti. Ege Çubukçu sahnesi, kariyerinin en başında ona ilham veren parçalar, hip hop zaman çizgisi üstünde tarihin unutulmaz rap şarkılarının performansları ile zengin bir repertuvara sahip. Sahnede Ege’yi izlerken kendine has anlatımı ile müziğin geçirdiği evrime şahit olacak, daha önce duymadığımız hikayeleri ile Ege Çubukçu hitlerinde coşkuyla dans edeceksiniz.

Kapı Açılış: 20.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: ₺198,00

Emre Günsal Stand Up / 21 Kasım

Emre Günsal Stand Up 21 Kasım'da Zorlu PSM'de izleyicilerle buluşuyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: 198,00₺


Dhafer Youssef Streets of Minarets / 21 Kasım

Geleneksel Tunus ezgilerini, caz ve elektronik müzik gibi farklı türleri ile bir araya getirerek kendine özgü bir müzik tarzı yaratan ve Abu Nawas Rhapsody ile Birds Requiem gibi albümleriyle kariyeri boyunca birçok ödül kazanan Dhafer Youssef, yeni albümü Sounds of Mirrors'ın dünya turnesi kapsamında 21 Kasım Salı akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne geliyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: ₺660,00
2. Kategori: ₺550,00
3. Kategori: ₺495,00
4. Kategori: ₺440,00
5. Kategori: ₺385,00
6. Kategori: ₺275,00

Adamlar / 22 Kasım

Hayata dair her konuda güçlü, derin ve ironik sözlere sahip şarkıları, rock’n roll, blues ve hip-hop çerçevesinde oluşturdukları müzikleriyle Adamlar, 22 Kasım akşamı Zorlu PSM’de unutulmaz bir konsere imza atacak. Acının İlacı, Rüyalarda Buluşmuşum, Doldum, Sarılırım Birine gibi kültleşmiş şarkılarının yanı sıra bu geçtiğimiz Ocak ayında çıkardıkları EP’leri Harekete Kimse Mâni Olamaz Part II ile dikkatleri üzerine çeken Adamlar, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde dinleyicileriyle buluşuyor.

Kapı Açılış: 20.00
Adamlar: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış 1. Dönem: ₺275,00


Özge Özel / 23 Kasım

Karşısına çıkan tüm kavramların içini dışına çıkaran ve bundan 1 gram pişmanlık duymayan Özge Özel, tek kişilik stand-up gösterisiyle touché’de sahne alıyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: ₺243,00

Küheylan / 23-26 Kasım

Amadeus’un oyun yazarı Peter Shaffer’ın gerçek bir olaydan esinlenerek kurgulayıp kaleme aldığı, Broadway’de 1200 kez sahnelenen Tony ödüllü başyapıtı Küheylan, Barış Erdenk rejisi ile seyircileriyle buluşuyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
Sahne Üstü- 1. Avantajlı Dönem: 695,00₺
1. Kategori- 1. Avantajlı Dönem: 495,00₺
2. Kategori- 1. Avantajlı Dönem: 375,00₺
3. Kategori (Sınırlı Görüş)- 1. Avantajlı Dönem: 225,00₺


Timsah Ateşi / 24 Kasım

Başrollerini Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer’in paylaştığı Timsah Ateşi, zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeşin babalarıyla olan çalkantılı hikayesini konu alıyor. Yönetmenliğini Mehmet Ergen’in üstlendiği oyun, 2019 yılında Edinburgh Fringe Tiyatro Festivali’nin en iyi oyunları arasında yer aldı.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
1. Kategori- 1. Avantajlı Dönem: 445,00₺
2. Kategori- 1. Avantajlı Dönem: 345,00₺
3. Kategori- 1. Avantajlı Dönem: 225,00₺

Selen Gülün / 24 Kasım

Selen Gülün, solo piyano performansıyla 24 Kasım akşamı touché’de sahne alıyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: ₺220,00

Flashback 90'lar Türkçe Pop Gecesi / 24 Kasım

Zaman tüneline giriyoruz, eskilere gidiyoruz, sesimiz kısılana kadar şarkılar söylüyoruz, ayaklarımız ağrıyana kadar dans ediyoruz! Neyden mi bahsediyoruz? Flashback 90'lar Türkçe Pop Gecesi'nden! Perküsyon eşliğinde DJ performans ve muhteşem dans şovları izleyeceğiniz partinin etkisinden uzun süre çıkamayacaksınız. Flashback 90'lar Türkçe Pop Gecesi ile %100 Studio'da buluşalım.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: ₺121,00

1923 / 24-25 Kasım

Kurtuluş Savaşı Müzesi’ne yapılan okul gezisi sırasında ortadan kaybolan dört arkadaş, kendilerini bir anda Mustafa Kemal’in Millî Mücadele’yi başlattığı Bandırma Vapuru’nda bulurlar. Bandırma’yı sarsan dalgalardan Meclis’in açılışına, Büyük Taarruz’dan Cumhuriyet’in ilanına uzanan; genç, yaşlı, çocuk, kadın ve erkek nice isimsiz Cumhuriyet kahramanının yarattığı Millî Mücadele serüvenini müzik, dans, muhteşem sahne tasarımı ve multimedya şovu eşliğinde soluk soluğa izleyeceksiniz. 100 kişilik dev kadronun bu eşsiz performansını kaçırmayın.

Kapı Açılış: 14.30 – 19.00
Etkinlik: 15.00-20.00

Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 895,00₺
2. Kategori: 795,00₺
3. Kategori: 675,00₺
4. Kategori: 545,00₺
5. Kategori: 375,00₺
6. Kategori: 195,00₺

Murray A. Lightburn / 25 Kasım

Müzik dünyasının önde gelen isimlerinden Murray A. Lightburn, 25 Kasım akşamı touché’de sahne alıyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: ₺330,00

Faun /26 Kasım

Folk müziğin pagan mitolojisi ile en güzel birlikteliği Faun, 26 Kasım 2023 Pazar günü %100 Metal katkılarıyla bir kez Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde! 1998'de Almanya’da kurulan Faun pagan folk ve Orta Çağ müziği yapan bir grup. Üyeleri, Faun’un kendine özgü tarzını, eski enstrümanları kullanarak ve vokalleri müziğin merkezinde tutarak oluşturuyor. Şarkı sözlerini ise Almanca, Latince, Yunanca ve bazı İskandinav dilleri başta olmak üzere çeşitli dillerde yazıyorlar ve bu sözleri Kelt arpı, İsveç arpı, hurdy-gurdy, gayda, cittern, flüt gibi enstrümanlarla eşsiz bir müziğe dönüştürüyorlar.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 21.30

Bilet Fiyatları:
1. Avantajlı Dönem- Genel Giriş: ₺495,00

Nora 2 / 26 Kasım

Oyun, Henrik Ibsen’in ünlü oyunu Nora (Bir Bebek Evi)‘nın devamı olarak Amerikalı oyun yazarı Lucas Hnath tarafından 2017 yılında yazılmıştır. Ibsen’in metninin finalinde Nora, kocasını ve üç çocuğunu geride bırakarak evini terk eder. Lucas Hnath oyunu yazmaya başlarken aklında iki fikir olduğunu söylüyor: Birincisi bir kapı çalacak (Bu kapı, Nora’nın 15 yıl önce çıkıp gittiği evin kapısıdır.), ikincisi Torvald (Bu erkek, Nora’nın 15 yıl önce terk ettiği kocasıdır.) ve Nora, Ibsen’in metninde yapmadıkları şeyi, gerçek bir tartışmayı (yazarın deyişiyle ‘boka batmak’) yapacaklar. Dolayısıyla bir kapı çalınır, Anne Marie (Bu kadın, Nora’yı da, Nora gidince Nora’nın üç çocuğunu da büyüten kadındır.) kapıyı açar, gelen Nora’dır; tam 15 yıldır kendisinden hiç bir haber alınamayan, öldü zannedilen Nora. Ve oyun başlar...

Kapı Açılış: 14:30-19.00
Etkinlik: 15.00-19.30

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: ₺385,00
2. Kategori: ₺220,00

IDLES, %100 Müzik / 27 Kasım

Bristol merkezli İngiliz post-punk grubu IDLES, %100 Müzik katkılarıyla, Türkiye’deki ilk konserleri için 27 Kasım akşamı Turkcell Sahnesi’ne geliyor! Müzik dünyasının şüphesiz son dönemdeki en başarılı rock grupları arasında yer alan IDLES, çarpıcı ve saf sahne performanslarını ilk kez İstanbul’daki dinleyicileriyle Zorlu PSM’de buluşturacaklar.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 21.30

Bilet Fiyatları:
1. Dönem- Ayakta (Tükendi): ₺770,00
2. Dönem- Ayakta (Tükendi): ₺880,00
3. Dönem- Ayakta: ₺990,00

Aşık Shakespeare / 28-29 Kasım

En İyi Film dahil 7 dalda Oscar kazanan kült film Aşık Shakespeare (Shakespeare in Love) Türkiye’de ilk defa tiyatro sahnesinde! Yüksek enerjisi, komedisi ve romantizmiyle dikkat çeken ve sahnelendiği tüm ülkelerde kapalı gişe oynanan Aşık Shakespeare, Serdar Biliş rejisi ve sahne üstünde 40, sahne arkasında 30 olmak üzere toplam 70 kişilik dev kadrosu ile Türkiye’de ilk defa tiyatro sahnesinde. Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu (William Shakespeare) ve Nezaket Erden’in (Viola) üstlendiği; Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı Aşık Shakespeare sıra dışı rejisi ile sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izlenebilecek.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
1. Kategori- Avantajlı Dönem: 795,00₺
2. Kategori- Avantajlı Dönem: 695,00₺
3. Kategori- Avantajlı Dönem: 595,00₺
4. Kategori- Avantajlı Dönem: 495,00₺
5. Kategori- Avantajlı Dönem: 395,00₺

Buse Sinem İren / 28 Kasım

BKM Açık Mikrofon YouTube kanalında, orijinal Karadeniz şivesiyle anlattığı masallar, film yorumları ile tanınan Buse Sinem İren, tek kişilik stand up gösterisiyle touché’de sahne alıyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 198,00₺

Unforgettables / 29 Kasım

Başarılı yorumcu Cemil Sağyaşar, dünya müziğinde unutulmayan şarkılardan film melodilerine, Frank Sinatra'dan Tom Jones'a, Nat King Cole'dan Andy Williams'a uzanan bir genişlikte eşsiz ve zamansız şarkılardan oluşan projesi Unforgettables by Cemil Sağyaşar ile 29 Kasım akşamı touché’de.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 187,00₺

Edith / 30 Kasım

Fransa’nın ünlü şarkıcısı Edith Piaf'ın, nam-ı diğer Kaldırım Serçesi'nin size anlatmak istediği bir hikaye var. Kaldırım Serçesi'ni herkes tanıyor, pekiyi Edith’le tanışmak nasıl olurdu? Edith alışılagelmiş Kaldırım Serçesi figürünün dışında, seyircisine çok tanıdık gelen bir yabancı. Aşkları, kayıpları, hüzünleri ve şarkılarıyla günümüz dünyasına kolunun altında evini taşıyarak misafir gelmiş bir hikaye anlatıcısı. Selin Köseoğlu’nun yazıp yönettiği ve aynı zamanda Edith karakterine hayat verdiği tek kişilik müzikli oyunu, Piaf’ın meşhur şarkılarının Türkçe yorumları eşliğinde seyirci ile buluşuyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 170,00₺