28 Nisan 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.10.2023 11:00 | Son Güncelleme: 13.10.2023 11:01

Zorlu PSM etkinlik takvimi: Gelecek hafta neler var? (16-22 Ekim)

Kültür sanat ve eğlence hayatının buluşma noktasına dönüşen Zorlu PSM gelecek hafta misafirlerini Monica Molina, Aşık Shakespeare ve daha fazlasıyla buluşturmaya hazırlanıyor
Aşık Shakespeare
Aşık Shakespeare

Zorlu PSM’de bu hafta, 20 Ekim akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde sahne alacak olan Monica Molina, içten vokali ve güçlü sahne performansıyla izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunabilmek için gün sayarken, yönetmenliğini Serdar Biliş’in, koreografisini Beyhan Murphy’nin, müziklerini Tuluğ Tırpan’ın üstlendiği, başrollerini Uraz Kaygılaroğlu ve Nezaket Erden'in paylaştığı 35 kişilik oyuncu, dansçı ve müzisyen kadrosuyla Aşık Shakespeare, 17 ve 18 Ekim akşamı Turkcell Sahnesi’nde temsillerine devam ediyor.

Yıl 1974: Tanju Okan Şarkıları / 17 Ekim

Türk Pop Müziği'nin efsanevi ismi Tanju Okan'ın unutulmaz eserleri, Hakan Meriçliler'in özel projesiyle yeniden touché'de devam ediyor! 1974 yılının unutulmaz şarkılarına bir kez daha hayat vermek için Tanju Okan Şarkıları, sizi zaman tüneline davet ediyor.

Kapı Açılış: 19.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: ₺275,00

Aşık Shakespeare / 17-18 Ekim

Yönetmenliğini Serdar Biliş’in, koreografisini Beyhan Murphy’nin ve müziklerini Tuluğ Tırpan’ın, dekor ve ışık tasarımını Cem Yılmazer’in ve kostüm tasarımını Gamze Kuş’un üstlendiği Aşık Shakespeare’in provaları tüm hızıyla devam ediyor. İngiliz tiyatro oyun yazarı ve senarist Tom Stoppard, Amerikalı senarist, roman ve oyun yazarı Marc Norman tarafından yazılan ve 71. Akademi Ödülleri’nde, En İyi Senaryo, En İyi Film, En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu gibi önemli ödülleri kazanan Aşık Shakespeare, aynı isimle sahneye uyarlanıyor.

Başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nu ilk kez tiyatro sahnesinde ve William Shakespeare’i canlandırırken seyredeceğimiz, 23. Afife Tiyatro Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi Nezaket Erden’in Viola karakterine hayat vereceği Aşık Shakespeare’de Şebnem Sönmez, Merve Polat, Kerem Arslanoğlu, Ceren Taşçı ve Ekrem Can Arslandağ gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Oyunun özgün atmosferini yansıtmak üzere bestelenen şarkılar, müzisyen Gülinler ve oyun için bir araya gelen özel müzik grubu tarafından sahnede canlı olarak seslendirilecek.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları;
1. Kategori- Avantajlı Dönem (TÜKENDİ): 795,00₺
2. Kategori- Avantajlı Dönem: 695,00₺
3. Kategori- Avantajlı Dönem: 595,00₺
4. Kategori- Avantajlı Dönem: 495,00₺
5. Kategori- Avantajlı Dönem: 395,00₺

Kum Zambakları / 17-18 Ekim

Zorlu PSM Prodüksiyon’un Ortak Yapım kapsamında hayata geçirdiği oyunu Kum Zambakları, sezon boyunca %100 Studio’da izleyicisini bekliyor. Kum Zambakları insanlık tarihi boyunca çözülemeyen kadın erkek ilişkisini hem gerçek hem ironik hem de şiirsel boyutlarıyla ele alarak seyirciyi bir yolculuğa çıkarıyor. Tutkulu bir aşkın şiirselliğinin ve ruhları dans ettiren müziklerin yan yana geldiği bu oyun modern şehir hayatının içinde sıkışmış evli bir çiftin ilişki sürecine tanıklık etmemizi sağlıyor.

Doğayı ve hayvanların doğal yaşamını yok eden insanlığın kendisiyle ve kadın erkek ilişkisi üzerinden birbiriyle olan çatışmasını eğlenceli bir dille tartışmaya açıyor. Seyirciler aşk ve şiddet arasında duygusal gitgeller yaşayan ve birbirini yok etmeye çalışan Duygu ve Fikret’in hayatının farklı evrelerine tanıklık ederken insanlığın doğayla olan ilişkini yeniden gözden geçiriyor.

Kapı Açılış: 20.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: 176,00₺
Balkon- Kısıtlı Görüş: 143,00₺
Öğrenci: 116,50₺

Coşkun Karademir Etnik Sinyaller / 18 Ekim

Coşkun Karademir, Ethnıc Sinyaller projesiyle Anadolu’nun müziğini dünya ile buluşturuyor! Birbirinden farklı tarzları, Anadolu’nun müziği ve bağlaması ile buluşturmuş, birçok önemli isim ile hazırladığı albüm ve konser projeleriyle de uluslararası bir üne kavuşmuş, bol ödüllü müzisyen ve besteci Coşkun Karademir, Ethnic Signals konser projesi ile müziğini tüm dünyaya ulaştırmayı hedefliyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 198,00₺

Emir Ersoy Cuban Classics / 18 Ekim

Piyanist Emir Ersoy CUBAN CLASSICS projesini Volkan Öktem, Eylem Pelit, Aleiksi Contreras ve Sercan Kerpiççiler ile birlikte sahneleyecek. Küba ve Latin Amerikanın eşsiz melodilierini, Michel Camilo, Chick Corea, Cucho Valdes gibi isimlerin bestelerini kendi stilleriyle harmanlayıp izleyici ile buluşturacak olan grubun bu performansı 18 Ekim’de touché’de gerçekleşiyor.

Kapı Açılış: 21.30
Etkinlik: 22.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: ₺275,00
Genel Satış: ₺385,00

Kibritin Ucunda / 19 Ekim

30’larının başında bir plaza çalışanı olan Kerem, başarı hırsının, çocukluğunun ve küçük bir felaket sonrası ziyarete gelen geçmişinin gölgesinde, kendiyle uzun ve derin bir hesaplaşmaya girişir. Kafasının içinden gelen seslere engel olmaya bıraktığı o soğuk İstanbul akşamında tüm çocukluğu kar taneleri gibi yerlere dökülür. Kerem’in hayatı o gece bir kibritin ucunda.

Zorlu PSM Prodüksiyonu’nun T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın maddi katkılarıyla tiyatro sahnelerine kazandırdığı, Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun yazdığı Kayhan Berkin’in yönettiği, Rıza Kocaoğlu’nun oynadığı Kibritin Ucunda, sezon boyunca %100 Studio’da izleyicisiyle buluşuyor.

Kapı Açılış: 18.30- 20.30
Etkinlik: 19.00-21.00

Bilet Fiyatları;
Genel Satış: 242,00₺
Öğrenci: 121,00₺

PSM Loves2dance: Schwefelgelb (LIVE) / 20 Ekim

Enerjinin ve ritmin dozunu katla! Schwefelgelb ile techno müziğin büyülü dünyasına dalıyoruz. Zorlu PSM’yi dans pistine çevirmeye hazır ol! Berlin merkezli techno müzik duo’su Schwefelgelb, yıldırım gibi çakan sahne performansları ve eşsiz soundlarıyla PSM Loves2Dance kapsamında %100 Studio’ya geliyor.

Müziğin sınırlarını zorlayan ve dinleyicilerini etkileyici bir ritim yolculuğuna çıkaran elektronik müzik ikilisi Schwefelgelb, Almanya'nın en ünlü techno prodüktörlerinden biri olarak tanınıyor. İkili, müziğin gücünü en saf haliyle hissettirmeyi başarıyor. Sahnede ve stüdyoda yarattıkları enerji, dinleyicileri kendine çekiyor ve kalplerini ritmin büyüsüne bırakmaya davet ediyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 220,00₺

Monica Molina / 20 Ekim

Müziğin büyülü dünyasına adım atanlara unutulmaz bir gece vaat ediyoruz! 20 Ekim akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde sahne alacak olan Monica Molina, içten vokali ve güçlü sahne performansıyla izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunacak. Monica Molina, İspanyol bir şarkıcı ve müzisyen olarak kariyerine güçlü bir adım attı.

Müzikseverlerin kalbine taht kuran sanatçı, ailesinin müzikal mirasından gelen yetenekle büyüdü ve kendi benzersiz tarzını oluşturdu. İspanyol gitarının büyüleyici tınılarıyla birleşen Molina'nın vokali, dinleyenleri derinden etkileyen duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış / 1. Kategori: 825,00₺
Ön Satış / 2. Kategori: 715,00₺
Ön Satış / 3. Kategori: 605,00₺
Ön Satış / 4. Kategori: 495,00₺
Ön Satış / 5. Kategori: 440,00₺
Ön Satış / 6. Kategori: 396,00₺

Kerem Görsev Trio / 20 Ekim

Caz dünyasının önde gelen isimlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ferit Odman’dan oluşan trio ekibiyle, Single Circle'ın katkılarıyla touché’de dinleyicilerle buluşuyor.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: 330,00₺

Chaim / 21 Ekim

Tel Avivli DJ ve prodüktör Chaim, organik ve ileri görüşlü müziği ile dünya çapında dinleyicilerini harekete geçiren bir müzisyendir. Blue Shadow plak şirketinin kurucu ortağı olmasının yanı sıra BPitch Control, Rumors, Supplement Facts, Visionquest, Disco Hell gibi birçok labelda kendine yer bulmaktadır. Love Rehab ve İbiza marşı olan Blue Shadow gibi hit parçaların yaratıcısı olan Chaim, 21 Ekim Cumartesi günü Origin sunumuyla Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde! Bu eşsiz gecede Chaim’e eşlik edecek diğer sanatçılar yakında açıklanacak.

Kapı Açılış: 18.00
Etkinlik: 18.00

Bilet Fiyatları:
Ön Satış: 300,00₺

Duygu Soylu Tamamen Duygusal / 21 Ekim

Duygu Soylu; İzmir 9 Eylül Konservatuvarı, Işılay Saygın Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi, Bilkent Üniversitesi'nde piyano, flüt ve keman eğitimi aldı. Ankara Başkent Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nın Opera-Şan bölümünden mezun oldu. Bu esnada hocaları tarafından İtalya “La Scala”ya gitmesi önerilen Soylu, Türkiye’de kalmaya karar verdi. Üniversite yıllarında Ankara’da müzik eğitimini sürdürürken, aynı zamanda yoğun olarak şehirdışı ve yurtdışında bir çok mekanda sahne aldı ve özellikle de Ankara’da güçlü bir dinleyici kitlesi oluşturdu. Bunun yanı sıra Kenan Doğulu'ya vokal yapmaya başlayan Soylu, O Ses Türkiye ile Ve Kazanan yarışmalarında vokal koçluğu yaptı. Çalıştığı isimler arasında Garo Mafyan, Ozan Doğulu, Aşkın Arsunan, Nilüfer Verdi, Neşet Ruacan, İstanbul Gelişim Orkestrası, İstanbul Kent Orkestrası, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası, Ceylan Ertem, Ajda Pekkan ve pop müzik dünyasından pek çok isim de yer almaktadır. Soylu, ayrıca Jingle House bünyesinde birçok bilinen reklam jingle’ı da seslendirdi ve halen seslendirmeye devam etmektedir. Kendisi, uzun zamandır merakla beklenen ve 9 şarkıdan oluşan ilk albümü "Kara Elmas"ı Kenan Doğulu prodüktörlüğünde 24 Temmuz 2020'de dinleyicileriyle buluşturdu. Soylu, 29 Ekim 2021'de ise "Kara Elmas" albümündeki şarkıların ve Kenan Doğulu ile düet yaptığı Baş Harfi Ben'in yer aldığı, canlı performans kayıtlarından oluşan Kara Elmas (Live) isimli albümünü yayımladı. Bu eserlerin videoları da büyük beğeni toplamaya devam etmektedir.

Kapı Açılış: 19.30
Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:
Genel Satış: 550,00₺

Küheylan / 22 Ekim

Amadeus’un oyun yazarı Peter Shaffer’ın gerçek bir olaydan esinlenerek kurgulayıp kaleme aldığı, Broadway’de 1200 kez sahnelenen Tony ödüllü başyapıtı Küheylan, Barış Erdenk rejisi ile seyircileriyle buluşuyor.

Kapı Açılış: 20.00
Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:
Sahne Üstü- 1. Avantajlı Dönem: 695,00₺
1. Kategori- 1. Avantajlı Dönem: 495,00₺
2. Kategori- 1. Avantajlı Dönem: 375,00₺
3. Kategori (Sınırlı Görüş)- 1. Avantajlı Dönem: 225,00₺