08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.06.2024 18:00 | Son Güncelleme: 13.06.2024 21:55

Günlük araç kiralama süreçlerini basitleşiyor

Kiralık araç uygulaması TikTak, yeni modeliyle günlük araç kiralama süreçlerindeki zorlu evrak, provizyon, findeks aşamalarını ortadan kaldırmayı amaçlıyor
Günlük araç kiralama süreçlerini basitleşiyor

TikTak’ın yeni rezervasyonlu günlük kiralama modelinde evrak imzalamak, provizyon çekimi ve findeks raporu talebi gibi adımlara gerek kalmıyor.

İlk olarak; İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Zorlu Center, Optimum AVM, Vega AVM, Piyalepaşa Çarşı lokasyonlarında başlayan rezervasyonlu günlük kiralama uygulamasına, İstanbul’da ve Türkiye’nin farklı şehirlerinde yeni noktalar da eklenecek.

Rezervasyonlu günlük kiralama sisteminde müşteriler, kiralama süresini ihtiyaçlarına göre esnek bir şekilde belirleyebiliyor. Kendilerine uygun süreyi seçerek, esnek ayarlamalar yapabilen kullanıcılar; 2 gün 5 saat boyunca arabaya ihtiyacı varsa 3 günlük kiralama yapmak zorunda kalmıyor.

Kiralanan araçlarda kredi kartında yüksek meblağlı provizyon çekilmiyor. Kiralama süresi bitiminde de güvence bedelinin geri ödenmesi için beklenilmiyor.

TikTak Kurucusu Ersan Öztürk, “Bu modelde, günlük araba kiralama süreçlerindeki evrak, provizyon, findeks gibi zorlukları kaldırdık. Şu anda ilk olarak 5 noktada başlattığımız bu yeni modelimizi, çok yakında yeni hizmet noktalarıyla genişletereceğiz."