08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 30.05.2024 23:21 | Son Güncelleme: 30.05.2024 23:21

ETİ Pronot ailesi glutensiz hayata lezzet ve keyif katmaya devam ediyor

Türkiye’de üretilen ilk glutensiz atıştırmalık markası olan ETİ Pronot, “Glutensiz hayatın eksiği yok, lezzeti ve keyfi çok!” mottosuyla; 2003 yılından bugüne glutensiz beslenen herkese keyifle atıştırmalık tüketme özgürlüğü sunmaya devam ediyor
ETİ Pronot ailesi glutensiz hayata lezzet ve keyif katmaya devam ediyor

ETİ Pronot’un hikâyesi, bundan tam 21 yıl önce, bir annenin çölyaklı çocuğu da herkes gibi atıştırmalık yiyebilsin diye yazdığı bir mektubu ETİ’ye göndermesiyle başladı. Kurulduğumuzdan bu yana insanların mutluluğu için çalışan bir marka olarak, bir annenin çocuğu için bu arzusuna bizler de kayıtsız kalamadık ve sosyal sorumluluk anlayışımız doğrultusunda 2003 yılında Türkiye’de üretilen ilk glutensiz atıştırmalık markası ETİ Pronot’u lanse ederek glutene karşı aşırı duyarlı olan çölyaklıların beğenisine sunmaya başladık.

Yeni ürünlerimizle ürün gamımızı genişlettik

ETİ Pronot markamızın Portakallı Kurabiyesi ile başlayan yolculuğunu, çölyak rahatsızlığı olan bebeklerden yetişkinlere her yaştan tüketici grubunun atıştırmalık ihtiyacını karşılamanın yanında glutensiz beslenmeyi tercih edenler için de farklı alternatiflerle genişlettik. Bugün de ETİ Pronot’un mevcut lezzetleri olan Glutensiz Kakaolu Kurabiye, Portakallı Kurabiye, Zeytinli Kekikli Kurabiye, Kakaolu Mini Kek ve Bebe Bisküvisi’nin glutensiz beslenen kişilerin ihtiyaçlarını baz alarak hem içeriklerini hem de lezzetini yeniledik. Ayrıca bu çeşitlerimize ek olarak portföyümüze Bitter Çikolata Parçacıklı ve Fındıklı; Susamlı, Çörek Otlu ve Mahlepli olmak üzere yeni tatlı ve tuzlu lezzetlerimizi ekledik. Tüm bunlarla birlikte glutensiz beslenen herkese keyifle atıştırmalık tüketme özgürlüğü sunmak istedik.

Glutensiz hayatın lezzeti, çeşidi, artısı da çok!

Bizler ETİ olarak tam 62 yıldır insanlığın mutluluğu için çalışıyoruz. Kalite ve lezzet unsurundan ödün vermeyen ürünlerimizle her zaman tüketicilerimizin yanında olan bir marka olarak sosyal sorumluluk bilinciyle ürettiğimiz ETİ Pronot ailemizle de dün olduğu gibi bugün de tüketicilerimizi lezzetli, keyifli ve güvenle tüketecekleri ürünler ile buluşturmaya devam ediyoruz. Bunu yaparken de çölyak ve glutensiz beslenme hakkında farkındalık yaratmayı hem de glutensiz beslenmeyi benimsemiş tüketiciler tarafından kolaylıkla satın alabilecekleri erişilebilirlikte, lezzetli ve kaliteli ürünler sunmayı sürdürüyoruz.

Bu kapsamda www. glutensizhayat.com.tr adresinden uzman desteği ile birlikte her türlü bilgiye ulaşmalarına imkân sağlarken web sitesi üzerinden Türkiye’nin her yerinden ürünlerimize ulaşılmasını sağlıyoruz. Kısacası glutensiz beslenmeyle ilgili her türlü bilgiyle, yenilenen ve genişleyen ürün çeşitliliğimizle “ETİ Pronot’la glutensiz hayatın eksiği yok, keyfi çok!” diyoruz…

İlandır