10 Ekim 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 20.03.2022 22:30 | Son Güncelleme: 20.03.2022 22:34

Christopher Lloyd (Dr. Emmett Brown) The Mandalorian’ın 3. sezon kadrosunda

Geleceğe Dönüş (Back to the Future) serisinde Dr. Emmett Brown'u canlandıran Christopher Lloyd, The Mandalorian’ın 3. sezon kadrosuna katıldı
Christopher Lloyd (Dr. Emmett Brown) The Mandalorian’ın 3. sezon kadrosunda

Geleceğe Dönüş üçlemesinde canlandırdığı zaman yolculuğu yapan biliminsanı Dr. Emmett Brown ile kariyerinde zirve yapan Christopher Lloyd yeni bir bilim-kurgu serisinde rol almaya hazırlanıyor.

Ayrıntılar gizli tutuluyor

83 yaşındaki oyuncu, Disney Plus'ın Star Wars dizisi The Mandalorian'ın oyuncu kadrosuna katıldı. Rolüyle ilgili ayrıntılar şimdilik gizli tutulsa da Lloyd, resmi kaynaklarda konuk oyuncu olarak tanımlanıyor.

Çekimler devam ediyor

Güney Kaliforniya'da üçüncü sezonu çekilen The Mandalorian için resmi bir çıkış tarihi açıklanmadı. Lucasfilm, şu anda Ewan McGregor'un başrolde olduğu Obi-Wan Kenobi dizisinin 25 Mayıs'taki prömiyeri için hazırlanıyor. Ancak yeni sezonda Pedro Pascal, bir ödül avcısı olarak yer alıyor. Pascal ile birlikte, geri dönmesi beklenen dizinin dayanak noktaları arasında Carl Weathers ve Giancarlo Esposito bulunuyor.

The Mandalorian hakkında

The Mandalorian, 12 Kasım 2019'da Disney Plus'ta yayımlanmaya başlayan, uzay Western'i tarzı, internet tabanlı televizyon dizisidir. Yıldız Savaşları evreninde geçen dizi, Jedi'ın Dönüşü döneminden beş yıl sonra başlar ve Yeni Cumhuriyet'in ulaşamayacağı yerlerde bir Mandaloryalı ödül avcısını izler.