20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 02.12.2022 14:46 | Son Güncelleme: 02.12.2022 17:39

 Hafta sonu için podcast önerileri

Haftanın son iş günü çıkışında trafikte sıkılanlara ya da hafta sonu için arayışı olanlara Selim Karakaya'dan podcast önerileri...
 Hafta sonu için podcast önerileri

Cuma: Gelişine Girişim

Girişimcilik, marka skandalları, internetten para kazanma yöntemleri ve dijital dünyaya adanmış özel bir podcast. Bu yayında, yeni e-ticaret kanunlarından sessiz istifaya kadar güncel birçok konuda teknik detaylarla boğulmadan karşılıklı fikirlerin konuşulduğu sohbetleri dinliyoruz.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

 

Koçluk da Neymiş?

Son yıllarda çok fazla konuşulmaya başlanan koçluk kavramı üzerine içeriklerin paylaşıldığı bir podcast. Uluslararası Koçluk Federasyonu’nun Türkiye temsilcisi ICF Türkiye, koçluğu doğru tanımak, etkilerini konuşmak, Türk ekonomisindeki ve işletmelerdeki yerini irdelemek ve toplumdaki genel konumunu kavramak için konuklar eşliğinde bilgilendirici içerikler hazırlıyor.

Nereden Dinlerim? Spotify

 

Cumartesi: Yaza Hariç

Caner Almaz, yeni bir roman yazma sürecinde. Bu süreçte okudukları, dinledikleri ve izlediklerini bu yayında paylaşıyor.

Konukların katılımda bulunduğu bölümler için onun tanımı hem ilginç hem de oldukça açıklayıcı. Sesli edebiyat tantanası!

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

Hay Aksi

Yaşları, cinsiyetleri, alışkanlıkları ve tecrübeleri oldukça farklı iki karakter mikrofonda. Böyle olunca, aynı olaylara farklı yaklaşımları dinleme şansını buluyoruz.

Hayat akışımızda karşılaştığımız büyük, küçük her olaya bu masada yer var.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

Pazar: İyi Günde Kötü Günde

Bir arada yaşamak konusunda ele alınması gereken birçok önemli kavram var; aile, ceza, korku, nefret, yaratıcılık, ırkçılık, hafıza, yalan, antroposen, arkadaşlık.

Hafıza Merkezi Berlin ve IPS İletişim Vakfı/bianet’in hazırladığı yayında bir arada yaşamanın farklı biçimleri, zorlukları ve imkanları konuşuluyor.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

Yazı ve Düşünce: Bilge Karasu

Türk edebiyatının önemli isimlerinden Bilge Karasu’ya adanmış özel bir podcast. Metis Yayınları ve Sanat Kritik’in hazırladığı bu yayında, yazarlar onunla tanıklıklarını anlatırken, biz de bu sayede bir dönemin kültür sanat dünyasının sahne arkasını dinleyebiliyoruz.

Nereden Dinlerim? Spotify