19 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 22.06.2023 08:58 | Son Güncelleme: 22.06.2023 08:59

Çeşme’de mekanlar birer birer açılıyor

Çeşme, sonsuz eğlence fırsatlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyenler için en popüler destinasyonlardan biri. İşte yaz aylarının vazgeçilmezi Çeşme'de bu haftanın yenileri
Çeşme’de mekanlar birer birer açılıyor

Plaj için Ojo

Ojo Alaçatı 2023 sezonunda plajı ve gece kulübüyle öne çıkıyor. Kumsalı, akşam üzeri başlayacak happy hour partileri, dünyaca ünlü DJ'ler ve canlı performanslarla oldukça iddialı. Power FM'den tanıdığımız Doğuş Çabakçor ve DJ'lik kariyeri ile adından söz ettiren Abdullah İnal'ın ev sahipliğinde hafta sonları gerçekleşecek Happy Hour'lar gün batımını dans ederek kutsamak isteyenler için birebir.

Parti için Kloster

Kloster Alaçatı dünya müziğinin seçkin isimlerinin konserleri, DJ setler, festivaller ile dopdolu bir Alaçatı yazı vadediyor. Kloster Alaçatı'da sezon boyu gerçekleşecek etkinliklere Kloster Alaçatı'nın Instagram hesabından ulaşabilirsiniz.

Lezzetli yemek için Sabor Gastro

Ojo Beach bünyesinde bulunan Sabor Gastro Ege ve Akdeniz mutfağına kendi yorumunu getiriyor. Sabor’un menüsünü test etmek için plaja gitmek şart değil, sadece yemek için de uğrayabilirsiniz.

Modern meyhane için Rakish

Rakish geçen üç sezonda Alaçatı’da çok sevildi. Bu yıl da kapılarını açtı. Yemek sonrası başlayan plaj partileri ve konserlerle ön plana çıkan mekan bu sezonda mönüsü ile iddialı. Bu sezon gerçekleşecek Rakish partilerinde, Kabus Kerim, Turkish Edits, Yeraltı Gazinosu, Discolog gibi isimler sahne alacak.