20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 17.09.2022 12:59 | Son Güncelleme: 17.09.2022 13:16

Ocean’s 14 için hazırlıklar başladı

George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts gibi yıldızların ön planda olduğu görkemli kadrosuyla ve eğlenceli soygun hikayeleriyle akılda kalan Ocean's serisi, 15 yıl sonra kaldığını yerden devam edecek. Ocean’s Fourteen (Ocean’s 14) için hazırlıklar başladı bile
Ocean’s 14 için hazırlıklar başladı

Holloywood’un en çok tanınan isimlerinden olan George Clooney (61), Brad Pitt (58) ve Matt Damon (51) 15 yıl sonra Ocean’s üçlemesinin devam filminin çekimi için bir araya gelmeye hazırlanıyor. 2007 yılında çekilen Ocean’s Thirteen filminin artık son olacağına yemin ettikten sonra şimdi 15 yıl sonra Ocean’s Fourteen için çekim hazırlıkları başladı.

Ocean’s Üçlemesi filminde George Clooney, Danny Ocean’ı canladırırken, Brad Pitt, Rust Ryan olarak bilinen karakteri, Matt Damon ise Linus Caudwell rolünü üsteleniyor

Üçlü, Joy Roach’ın yönetmenliğinde ve Carrie Solomon’un senaristliğinde sete çıkacak. 1960’lı yıllar Avrupa’sında geçeceği söylenen filmin kadrosunda Suicide Squad ve Ben Tonya gibi filmlerdeki başarısıyla dikkat çeken Margot Robbie’nin de yer alacağı konuşuluyor. Çekimlerin gelecek senenin bahar aylarında başlaması planlanıyor.

Bernie Mac'in vefatıyla çekimler durdu

2008 yılında zatürre nedeniyle vefat eden Bernie Mac’in ölümü nedeniyle devam filmi çekimleri durdurulmuştu. Bir kaynağın söylediğine göre “Film çekimlerinin zamanlaması yanlıştı ve oyuncuların programları tıklım tıklım doluydu. Sonunda Ocean’s çekimlerinin devam etmesi için doğru ekip ve zaman bir araya geldi. Fransa çekimler için son derece parlak ve kaçırılmayacak bir fırsat” dedi.

Ocean's Eleven oyuncusu Henry Silva bugün 95 yaşında hayatını kaybetti. 50 yıl boyunca 130 Hollywood filminde oynayan aktörün ölüm haberi bugün duyuruldu

 Ocean’s serisi dört filmden oluşuyor

Filmin ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil, Amerikan soygun hikayesini konu alan film serisinin sırlaması ise Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve, Ocean’s Thirteen ve son olarak kadın soyguncuların yer aldığı 2018 yapımı olan Ocean’s Eight şeklinde


Ocean’s Eleven konusu

Şık ve hareketli Danny Ocean, tam bir aksiyon adamıdır. New Jersey hapishanesinden şartlı salıverilmesine 24 saat kalmışken bile karizmatik hırsız, bir sonraki planına son rötuşları yapmaktadır.

Brad Pitt, George Clooney, Don Cheadle, Matt Damon ve Elliott Gould / Ocean's 11 (2001)

3 kuralı uygulayarak; kimseye zarar verme, hak etmeyen kimseden çalma ve oyunu, kaybedecek hiçbir şeyin yokmuş gibi oyna - Danny tarihteki en incelikle hazırlanmış ve sofistike kumarhane soygununun orkestra şefliğini yapacaktır.

Ocean’s Twelve konusu

Bugüne kadar gelmiş geçmiş en iddialı soygunlardan birini gerçekleştirerek Las Vegas’ta üç kumarhaneyi birden soyan Danny Ocean’ın çetesi bir kez daha iş başında.

Brad Pitt, George Clooney ve Matt Damon in Ocean's 12 (2004)

Şimdi tamamlamaları gereken yeni bir iş var. Ellerine geçen paranın yeterince tadını çıkartacaklarını sanırlarken birilerinin başka planları vardır. Terry Benedict, onlar yüzünden parasını kaybettiğinden beri burnundan solumakta ve parasını halen geri istemektedir.

Ocean’s Thirteen

Artık tanıdığımız ve sevilen ekip iş başında. Danny Ocean takımı ile birlikte yine macera peşinde. Tanınan en belirgin soyguncu çetelerinden biri haline gelen bu takım şimdi kendilerine ait kumarhanenin içinde yer alacak maceralar ile buluşacaktır.

Brad Pitt, George Clooney, Don Cheadle, Matt Damon, Scott Caan, Carl Reiner, Eddie Jemison, ve Shaobo Qin / Ocean's 13 (2007)

Soygun devam ederken artık kendi kumarhanelerini de kollamak zorundadırlar. Takımdan olan Rueben Tishkoff, gaddar kumarhaneci Willie Banks’ten yana sağlam bir kazık yemiştir. İntikam zamanıdır ve gündemde muhtelemen takımın hazırlanması gereken en büyük soygun olacaktır.

Ocean’s Eight (Spin-off filmi)

Ocean’s serisinde George Clooney'nin canlandırdığı Danny Ocean'ın kız kardeşi olan Debbie Ocean, beş yıllık bir hapsin ardından serbest kalmıştır. Ancak planı özgürlüğünü kazandığı gibi tatile gitmek ya da sakin bir hayata geçiş yapmak değildir. Debbie hemen yeni bir soygun planına girişir.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Sarah Paulson, Rihanna ve  Awkwafina / Ocean's 8 (2018)

Yıldızlar yağmurunun yaşandığı Met Galası'nı hedef alan Debbie, soygun için Lou, Nine Ball, Amita, Constance, Rose, Daphne Kluger ve Tammy'den oluşan mükemmel bir kadroyu toplar ve sekiz kişilik bu usta hırsız grubu, mükemmel soygun için kolları sıvarlar. En önemli hedefleri ise Daphne Kluger'ın boynundaki değerli gerdanlıktır...