18 Ekim 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 30.03.2023 11:48 | Son Güncelleme: 30.03.2023 15:26

The Night Agent en iyi çıkış yapan diziler sıralamasında üçüncü sırada

Netflix haftalık Global Top 10 dizilerini yayınladı. Ana dili İngilizce olan diziler listesinde birinci sırada olan The Night Agent aynı zamanda şimdiye kadar çıkış yapan en iyi diziler sıralamasında üçüncü sıraya yerleşti
The Night Agent en iyi çıkış yapan diziler sıralamasında üçüncü sırada

Sony Pictures TV ve yapımcı Shawn Ryan'ın imzasını taşıyan gerilim dizisi, 20-26 Mart haftasında Netflix'in ana dili ingilizce olan diziler kategorisinde 1 numaraya yükseldi. Gösterime 23 Mart'ta giren The Night Agent, ilk dört gününde dünya çapında 168,17 milyon saat izlendi. Bu sayı, Netflix'in Temmuz 2021'de haftalık ilk 10 listelerini yayınlamaya başlamasından bu yana bir dizinin çıkış yaptığı üçüncü en yüksek sayı. İlk sırada Wednesday (341,23 milyon saat) ve ikinci sırada Monster: The Jeffrey Dahmer Story (196,2 milyon) yer alıyor. The Night Agent 93 ülkede ilk 10 dizi arasında yer aldı ve bunların 78'inde 1 numara oldu.

Yapımcısı Ryan'ın geçen hafta The Hollywood Reporter'ın TV's Top 5 podcast'ine verdiği röportajda "Çok önemli bir yerde en önemsiz kişi. Beyaz Saray'ın bodrum katında penceresiz bir odada çalışan düşük seviyeli bir FBI ajanı olan mazlum. Bu fikri seviyorum" dedi. Ayrıca "Etrafındaki herkes ondan daha önemli. Tesadüfen böyle bir şeyle karşılaşıyor ve klasik Hitchcock filmlerindeki gibi, sıradan bir insan aniden olağanüstü bir durumun içine itiliyor" sözlerini ekledi.

The Night Agent, You'nun dördüncü sezonunu (haftada 30,23 milyon saat) Netflix'in ana dili ingilizce olan Top 10 listesinde zirvenin alt sıralarına itti. Shadow and Bone listede ikinci olurken (55,03 milyon saat izlenme) You dizisi de İngilizce diziler arasında üçüncü sıraya geriledi. Diğer dillerdeki diziler arasında Kore draması The Glory, ilk sezonunun ikinci yarısının 10 Mart'ta yayınlanmasının ardından üçüncü haftayı da 1 numarada geçirdi. Dizi, yayınlandığı ilk dört hafta boyunca 413,05 milyon saat izlenme ile Netflix'in İngilizce olmayan diziler listesinde tüm zamanların altıncı sırasında yer alıyor.

The Night Agent

Gabriel Basso'nun FBI ajanı Peter Sutherland'ı canlandırdığı The Night Agent, Matthew Quirk'in aynı adlı romanından uyarlanan bir aksiyon casusluk gerilim filmi. Sutherland'ın görevi hiç çalmayan bir telefona bakmak. Ta ki telefon çalana ve kendisini geniş kapsamlı bir komplonun ortasında bulana kadar. Peter Sutherland Beyaz Saray'daki bir köstebeğin de dahil olduğu ölümcül bir komplonun içine sürükleniyor.