29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 05.06.2023 11:08 | Son Güncelleme: 05.06.2023 11:44

Tom Cruise Görevimiz Tehlike için Güney Kore’ye gidiyor

ABD’li aktör Tom Cruise, pandemi nedeniyle uzunca süre ertelenen ve 14 Temmuz'da seyirciyle buluşacak Görevimiz Tehlike serisinin 7'nci filmi Mission: Impossible-Dead Reckoning Part One'ın (Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm) tanıtımı için Güney Kore’yi ziyaret edecek
Tom Cruise Görevimiz Tehlike için Güney Kore’ye gidiyor

Görevimi Tehlike serisinin son filmi Mission: Impossible-Dead Reckoning Part One'ın (Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm) Güney Kore’deki dağıtıcısı Lotte Entertainment tarafından yapılan açıklamada, adı seriyle özdeşleşen Tom Cruise’un ülkeyi ziyaret edeceği ancak tarihinin henüz netleşmediği belirtildi.

Filmin ülkede ilk gösterim tarihinin 12 Temmuz’dan önce veya sonra gerçekleşebileceği kaydedildi.   Tom Cruise'un bir kez daha Ethan Hunt karakterini üstleneceği ve serinin tarihindeki tanıdık yüzlerin de geri döneceği yeni film için Christopher McQuarrie yeniden yönetmen koltuğuna oturdu.

Filmin duyurusu yıllar önce yapılmış olsa da pandemi koşulları yapım sürecinde gecikmelere neden olmuştu ve vizyon tarihi ancak 14 Temmuz 2023 olarak belirlendi 

Serinin bu yeni macerasında Simon Pegg, Vanessa Kirby ve Rebecca Ferguson; Hunt'ın dünyayı kötü güçlerden kurtarmaya yönelik çeşitli girişimlerine yardımcı olan rollere geri dönecekler.

Ancak belki de en etkili geri dönüş 1996'da ilk filmde Eugene Kittridge'i canlandırmasından bu yana hiçbir devam filminde yer almayan Henry Czerny'nin geri dönüşü olacak. Ethan Hunt'ın dünyası tehlike ve tehditlerle oldu, bu yüzden hem eski hem de yeni müttefiklerine güvenirken dikkatli olması gerekiyor... Görevimiz Tehlike 7'nin konusu hala gizli tutulurken, Marvel Sinematik Evreni'nden transfer edilen Hayley Atwell de serideki ilk çıkışı için beklenti yaratıyor. Atwell'in yanı sıra Pom Klementieff de (Guardinas of the Galaxy Vol. 2), Ethan Hunt ve ekibini teste tabi tutacak yeni bir düşman olarak Dead Reckoning'in ilk bölümüne katılıyor.