01 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 21.08.2023 15:17 | Son Güncelleme: 21.08.2023 15:33

Amerika Açık heyecanı başlıyor

Tenisseverlerin heyecanla beklediği Amerika Açık için geri sayım başladı. Yılın son Grand Slam etkinliği, 28 Ağustos Pazartesi’den itibaren sporseverler ile buluşacak
Amerika Açık heyecanı başlıyor

Polonyalı Iga Swiatek ve İspanyol Carlos Alcaraz gibi geçen yıl Amerika Açık'ta ilk kez şampiyonluk yaşayan isimlerin unvanlarını ve Dünya 1 numarasını korumaları için Amerika Açık'ta sergileyecekleri performans merakla bekleniyor. Dünyanın en çok izlenen tenis turnuvalarından biri olan Amerika Açık, 28 Ağustos Pazartesi’den Eurosport ekranlarında sporseverlerle buluşacak.

İki yıl aradan sonra New York’a dönen Novak Djokovic’in Wimbledon sonrası Alcaraz’dan rövanşı alıp alamayacağı izleyicilerin aklındaki belki de en önemli soru. Tek kadınlarda ise Swiatek'in yanı sıra Elena Rybakina ve Aryna Sabalenka'nın da dahil olduğu rekabet izleyicileri ekran başına toplayacak.

Turnuvayı eski şampiyonlar yorumlayacak

John McEnroe ve Mats Wilander; uzman yorumları, benzersiz perspektif ve analizleriyle sporseverlere eşsiz bir deneyim sunarken bu iki isme, bir dönem dünya sıralamasında ilk 10'da yer alan Alex Corretja ve Barbara Schett eşlik edecek. İki kez tek kadınlar şampiyonu olan Justine Henin ise yorumları ve gözlemleriyle yayınlara Paris’ten katılacak.

Warner Bros. Discovery Sports Europe İçerik ve Prodüksiyondan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Scott Young, “Yirmi yılı aşkın bir süredir yayınladığımız Amerika Açık Tenis Turnuvası ile tenise olan tutkumuzu ve derin spor uzmanlığımızı tenisseverlere sunmanın mutluluğu içindeyiz. Bu yıl, spor tarihinde yeni sayfalar açan yeni şampiyonlar, genç dahiler ve efsane oyunlarla akıllardan silinmeyecek bir Grand Slam sezonuna tanıklık ettik. Kapsamlı yayınlarımız, uzman yorumcularımız ve sporcu hikayelerini öne çıkaran analizlerimizle Amerika Açık Tenis Turnuvası’nın ilk gününden son gününe kadar eşsiz bir deneyim sunmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.