08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 03.06.2024 08:45 | Son Güncelleme: 03.06.2024 08:53

Ancelotti'den Arda Güler'e: Sizi çok özel bir çocukla tanıştıracağım

Real Madrid'in 15. kez kazandığı Şampiyonlar Ligi kutlamalarına Carlo Ancelotti - Arda Güler diyaloğu damga vurdu. İtalyan teknik adam taraftarlara seslenerek "Sizi çok özel bir çocukla tanıştıracağım, Arda Güler" ifadelerini kullandı
Ancelotti'den Arda Güler'e: Sizi çok özel bir çocukla tanıştıracağım

Devler Ligi finalinde Alman ekibi Borussia Dortmund'u 2-0 mağlup eden Real Madrid, 15'inci kez kazandığı kupayı, başkent Madrid'de taraftarlarıyla buluşturdu. Üstü açık otobüsle şehir turu atan Real Madrid'in teknik heyet ve futbolcularına, taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Eflatun-beyazlılar, şampiyonluğun sevincini Madrid sokaklarında taraftarlarıyla kutladı.

Kutlamada taraftarlara seslenen teknik direktör Carlo Ancelotti, "Sizi çok özel bir çocukla tanıştıracağım" diyerek, mikrofonu milli futbolcu Arda Güler'e uzattı. Taraftarları heyecanlı bir şekilde selamlayan Arda Güler de "Biz bir aileyiz. Her şey için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Carlo Ancelotti ile Arda Güler arasındaki bu diyalog hem İspanya'da hem de Türkiye'de gündem oldu ve büyük beğeni topladı.