21 Eylül 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 06.11.2023 09:30 | Son Güncelleme: 06.11.2023 10:34

Beşiktaş'ta Tayfur Bingöl ile tartışan Eric Bailly özür diledi

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında yapılan Bitexen Antalyaspor maçının devre arasında takım arkadaşı Tayfur Bingöl ile tartışan Beşiktaşlı futbolcu Eric Bailly özür diledi
Beşiktaş'ta Tayfur Bingöl ile tartışan Eric Bailly özür diledi

Bitexen Antalyaspor ile yaptıkları karşılaşmada takım arkadaşı Tayfur Bingöl ile yaptığı tartışmayla gündeme gelen Beşiktaşlı Eric Bailly, yaptıklarından dolayı özür diledi. Fildişi Sahilli futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Rekabetçi olma isteği, bizi daha başarılı olmaya itiyor ve bizim de isteğimiz bu. Hepimiz kazanmak istiyoruz. Hatamdan dolayı teknik direktör, takım arkadaşlarım ve Beşiktaş ailesinden özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

“Terbiyesizlik yapanı kabul etmeyeceğim”

Olaya çok sinirlenen Burak Yılmaz, maç sonrası yaptığı açıklamada “Benim teknik direktörlük hayatım umrumda değil. Teknik direktörlük yapmasam ne olur ya? Hiç futbolun içinde olmasam ne olur? Hele ki bizim ülkemize gelip, bizim oyuncularımıza saygısızlık, terbiyesizlik yapanı asla kabul etmeyeceğim. Beni tanıyorsunuz, ben kabul etmeyeceğim bunu. Sonu ne olursa olsun. Devre arasında bir tatsızlık yaşandı o yüzden çıkarttım. Sakatlık durumu yok. Tamamen yakışıksız bir hareket yüzünden oyundan çıkarttım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA