17 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 10.11.2023 13:47 | Son Güncelleme: 10.11.2023 14:03

Beşiktaş'tan Cenk ve Aboubakar açıklaması: İkisi de sağ uyluk arka adelesinden sakatlandı

Dün UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Bodo/Glimt ile karşılaşan Beşiktaş'da Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar sakatlandı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada ikisinin de sağ uyluk arka adalesinde sakatlık meydana geldiği aktarıldı
Beşiktaş'tan Cenk ve Aboubakar açıklaması: İkisi de sağ uyluk arka adelesinden sakatlandı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde dün Bodo/Glimt ile karşılaştığı maç sırasında Beşiktaş'ta biri ısınırken Vincent Aboubakar, biri de maç sonrası anlaşılan Cenk Tosun olmak üzere iki oyuncu sakatlık yaşadı.  Siyah-beyazlıların Aboubakar hakkında yapılan açıklamada "Futbol A Takımımızın UEFA Konferans Ligi'nde Bodo/Glimt ile oynadığı müsabakanın öncesinde yapılan ısınma sırasında sağ uyluk arkasında ağrı hisseden Vincent Aboubakar'ın Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Vincent Aboubakar'ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş, Cenk Tosun'un sağlık durumuyla ilgili yaptığı duyuruda ise "Futbol A Takımımızın UEFA Konferans Ligi'nde Bodo/Glimt ile oynadığı müsabakanın ardından sağ uyluk arka kısmında ağrı hisseden futbolcumuz Cenk Tosun'un Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Cenk Tosun'un tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır" mesajını paylaştı.

Kaynak: AA