16 Eylül 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 05.06.2024 00:06 | Son Güncelleme: 05.06.2024 00:20

Bologna'da sessiz prova: A Milli Takım hazırlık maçında İtalya ile golsüz berabere kaldı

A Milli Takım EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Bologna'da İtalya ile karşılaştı. Mücadele golsüz eşitlikle sona erdi
Bologna'da sessiz prova: A Milli Takım hazırlık maçında İtalya ile golsüz berabere kaldı

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında İtalya ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Teknik direktör Vincenzo Montella, Avusturya ile oynanan son hazırlık karşılaşmasına göre ilk 11'de 7 değişikliğe gitti. Avusturya maçının başlangıç kadrosunda yer alan Uğurcan Çakır, Merih Demiral, Cenk Özkacar, Salih Özcan, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu'nun yerine İtalya karşısında Altay Bayındır, Zeki Çelik, Ozan Kabak, Abdülkerim Bardakcı, Oğuz Aydın, Yusuf Yazıcı ve Barış Alper Yılmaz ilk 11'de sahaya çıktı. Kaan Ayhan, Mert Müldür, Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız ise Avusturya maçından sonra İtalya karşısında da ilk 11'de şans buldu.

Ozan Kabak sakatlandı

Ozan Kabak, mücadelenin 38. dakikasında Retegui ile girdiği ikili mücadelede sakatlanarak acı içinde yerde kaldı. Dizini tutan Ozan'a ilk müdahale saha içinde sağlık ekibi tarafından yapıldı. Milli futbolcu daha sonra sedyeyle soyunma odasına götürüldü.

Türkiye Futbol Federasyonu, Ozan Kabak'ın muayene ve tetkiklerinin yapılması için hastaneye götürüldüğünü, detaylı bilginin daha sonra paylaşılacağını açıkladı.

Semih Kılıçsoy ilk kez süre aldı

81. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın yerine oyuna dahil olan Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, A Milli Takım'da ilk kez süre aldı. 

Kaynak: AA