16 Eylül 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 21.08.2024 22:26 | Son Güncelleme: 21.08.2024 22:34

Cristiano Ronaldo YouTube kanalı açtı: 24 saat dolmadan 6 milyon aboneye ulaştı

Portekizli dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun YouTube kanalı bir milyon aboneye en hızlı ulaşan kanal olarak rekor kırdı
Cristiano Ronaldo YouTube kanalı açtı: 24 saat dolmadan 6 milyon aboneye ulaştı

Portekizli Cristiano Ronaldo, YouTube kanalının tanıtımını yaptı ve ilk 90 dakika içinde bir milyondan fazla abone kaydoldu. Futbolculuk kariyerini Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Al Nassr'da sürdüren Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, kanalına "UR Cristiano" ismini verdi.

Youtube kanalın "Bekleyiş sona erdi! Benim YouTube kanalım sonunda burada! Abone olun ve bu yeni yolculukta bana katılın" mesajıyla duyuran Ronaldo, gönderisinin altına YouTube hesabının da linkini de ekledi.

İlk açılış tarihi 8 Temmuz, tanıtım ve videolar bugün

YouTube verilerine göre kanalın açılış tarihi 8 Temmuz 2024 olarak görünüyor fakat Ronaldo, kanalın tanıtımını bugün yaptı. Sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile Youtube kanalını duyuran Ronaldo'nun YouTube kanalına ilk 90 dakikada kanala bir milyondan fazla abone katıldı. 

Toplam abone sayısı saatler içerisinde (TSİ 22:32 itibariyle) 6 milyon 200 bin kişiye ulaştı. 

Ronaldo tanıtımın ardından kanalına ondan fazla video yükledi. Ronaldo'nun X platformunda 112,5 milyon, Facebook'ta 170 milyon, Instagram'da ise 636 milyon takipçisi bulunuyor.

Ronaldo, sosyal medyada en çok takip edilen kişi (çeşitli platformlarda 917 milyon takipçi) ve birçok kişi tarafından tüm zamanların en iyi futbolcularından biri olarak kabul ediliyor.