06 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 06.06.2023 22:28 | Son Güncelleme: 07.06.2023 09:43

Dursun Özbek duyurdu: Icardi geliyor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek katıldığı bir etkinlikte yaptığı konuşmada, 'Icardi geliyor' açıklamasını yaparak taraftarı sevindirdi
Dursun Özbek duyurdu: Icardi geliyor

Spor Toto Süper Lig'in 2022/2023 sezonununda şampiyon olan Galatasaray'da hedef Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak. İki ön eleme ve ardından play-off turu oynayacak olan sarı - kırmızılılar kadro kalitesini artırarak gruplara kalmanın hesaplarını yapıyor. Yönetim bu doğrultuda transfer planlamasını yapıyor. Galatasaray'da artık 1 numaralı gündem Mauro Icardi'nin takımda kalması. Fenerbahçe derbisine de damgasını vurmayı başaran, attığı gollerin yanı sıra kutlamaların da yıldızı olan Arjantinli futbolcunun transferi için seferberlik ilan edildi. Çok zor olduğunu bildiği halde gözü kulağı trasfer haberinde olan taraftara müjdeyi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek verdi.

Özbek, Başkanvekili Erden Timur'la birlikte katıldığı QNB Finansbank sponsorluğundaki şampiyonluk kutlamaları etkinliğinde Mauro Icardi'nin geleceğini söyledi. Dursun Özbek tam olarak "Ömer Bey'in (QNB Finansbank’ın Yönetim Kurulu Başkanı) desteklerine çok teşekkür ediyoruz. Icardi geliyor" ifadelerini kullandı.