19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 02.06.2023 21:42 | Son Güncelleme: 02.06.2023 22:10

Erden Timur: Lig bitince her şeyi açıklayacağım

Erden Timur, nisan ayındaki "Elimizde belgeler var, sezon sonunda açıklayacağız" sözlerini tekrar gündem olması sonrası sözlerini arkasında olduğu ve gereğini yapacağını belirtti
Erden Timur: Lig bitince her şeyi açıklayacağım

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Florya'daki taraftara açık antrenmanda açıklamalarda bulundu. Timur, daha önce söylediği "Elimizde belgeler var, sezon sonunda açıklayacağız" ifadelerinin hatırlatılması üzerine, "Sezon bittiğinde açıklayacağım demiştim. Sürekli manipüle ediliyor. Çok şey açıklayacağız dedim. Onları sezonu bitirdiğimiz anda açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek bugün"Artık Türk futbolunda çekişmenin değil de dostluk içinde hareket etmenin faydalı olacağı düşüncesindeyim. Onun için Ali Bey'i de yemeğe davet ettim, cevap bekliyoruz" dedi.

 

41 yaşındaki yönetici "Şu anda bu tip şeyler açıklandığında, daha sonra bir hata yapılsa açıklamalara bağlanacağı için ligin doğru gitmesi açısından biz lig bittikten sonra açıklayacağız. Belge, bilgi, kayıt diye manipüle ediliyor tabii ki bazı şeyler var ama ben 'Hepsini açıklayacağım' dedim. Son haftadan sonra açıklayacağım" sözlerini sarf etti.

Erden Timur'un sözleri neden gündeme geldi?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in derbide Fenerbahçe'nin kendileri alkışlayıp alkışlamayacağı sorulunca "Rakibimiz centilmen bir takım, sahaya çıkarken bizi alkışlayacaklardır" dedi. Bunun üzerine
Fenerbahçe'ye yakın kaynaklar yöneticilerin "Ne alkışı? Alkış falan söz konusu değil. Sezon boyunca neler olduğu, neler konuşulduğu ortada. Konuyu saptırmasınlar. Erden Timur 'Çok vahim durumlar var, lig bitince belgeleri açıklayacağız' demişti. Bu belgeleri bekliyoruz, açıklasın" dediğini iddia etti. 

Erden Timur ne demişti?

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Nef Stadı’nda Adana Demirspor’u 2-0 yendikleri maçın ardından puan farkını açmalarının istenmediğini ve kendilerine operasyon yapıldığını savunmuştu. Timur "Bu sene önemli bir mücadele var. Biz de geçtiğimiz sene 13’cülükten buraya geldik. Bu sene şampiyonluğu göğüslemek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu konuşmalar olduğunda ligimiz etkileniyor. Bittiği zaman her şeyi, yayıncı kuruluş, MHK, federasyon… Her şeyin konusu gelecek. Maalesef çok vahim durumlar var. Bu vahim durumları bittikten sonra sonuç ne olursa olsun açıklayacağız" ifadelerini kullanmıştı.