18 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 06.01.2024 21:23 | Son Güncelleme: 06.01.2024 23:32

Ertuğrul Sağlam'dan Beşiktaş haberleri üzerine açıklama: Tek odağımız Kocaelispor

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'la bir görüşme gerçekleştireceği haberleri üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sağlam, "Şu anda Kocaelispor ile inandığımız, belirlediğimiz hedefe yürüyoruz. Tek odağımız Kocaelispor" ifadelerini kullandı
Ertuğrul Sağlam'dan Beşiktaş haberleri üzerine açıklama: Tek odağımız Kocaelispor

Beşiktaş'ta teknik direktör adayları arasında ismi geçen Ertuğrul Sağlam, Kocaelispor'daki görevine devam edeceğini açıkladı. Giovanni van Bronckhorst'la prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, Hollandalı teknik direktörün ekibini oluştururken ortaya çıkan pürüzler nedeniyle başka isimlere yönelmişti. 

Adaylar arasında geçen isimlerden biri de siyah-beyazlı takımda futbolcu ve teknik direktör olarak görev yapan Ertuğrul Sağlam oldu. Trendyol 1 Lig ekibi Kocaelispor'u çalıştıran Sağlam, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın kendisiyle bir görüşme gerçekleştireceği haberleri üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sağlam, "Beşiktaş’ın gönlümüzdeki yeri her zaman özel ve ayrı olsa da şu anda Kocaelispor ile inandığımız, belirlediğimiz hedefe yürüyoruz. İki hafta önce de Azerbaycan Milli Takımı için benzer bir süreç yaşanmıştı. İlgi, nezaket ve güzel mesajlar için teşekkürler. Tek odağımız Kocaelispor" ifadelerini kullandı.