05 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 26.11.2023 22:25 | Son Güncelleme: 26.11.2023 23:26

Fatih Karagümrük'ten hakem tepkisi

Fenerbahçe karşısında öne geçtiği maçtan 2-1 yenik ayrılan Fatih Karagümrük'ün teknik sorumlusu Atılay Canel, net penaltılarının verilmediğini savundu. Canel, "Kendi arzularını adalet sananlara ve onlara hizmet etmeyi görev bilen ahlaksızlara Allah'tan başka kimsenin yapabileceği bir şey yok" dedi
Fatih Karagümrük'ten hakem tepkisi

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen VavaCars Fatih Karagümrük'ün teknik sorumlusu Atılay Canel, hakem kararlarına tepki gösterdi.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Canel, oynadıkları oyunla nasıl bir takım olduklarını gösterdiklerini belirtti.

Net penaltılarının verilmediğini savunan Canel, şunları kaydetti: "Karagümrük'ün nasıl bir takım olduğunu gösterdik. Kendi arzularını adalet sananlara ve onlara hizmet etmeyi görev bilen ahlaksızlara Allah'tan başka kimsenin yapabileceği bir şey yoktur. Güzel maç oldu. Bariz penaltımız VAR'daki arkadaş yüzünden verilmedi."

"Açıklamayı hakemi oraya çıkaranlar yapmalı"

Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma da Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maçtaki hakem yönetimine sert tepki gösterdi. Süleyman Hurma, kırmızı-siyahlı kulübün sosyal medya hesabında yer alan açıklamasında, "Benden açıklama bekleyenlere sesleniyorum. Ahlakla ilgisi olmayanlara benim sesim ulaşsaydı, 35 senedir bir şeyler düzelirdi. Bence açıklamayı bu hakemi oraya çıkaranlar yapmalı." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: AA