08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 25.07.2024 12:50 | Son Güncelleme: 25.07.2024 12:57

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri için 19 milyon 500 bin euro bonservis ödeyecek

Fenerbahçe Youssef En-Nesyri için Sevilla'ya 19 milyon 500 bin euro bonservis ödeyecek. Söz konusu rakam 4 sene içinde 8 taksitle ödenecek
Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri için 19 milyon 500 bin euro bonservis ödeyecek

Fenerbahçe, İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'da forma giyen santrfor Youssef En-Nesyri ile trasfer görüşmelerine başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı-lacivertli kulübün KAP'a bildirdiği yazılı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Sevilla Football Club, S.A.D. ile görüşmelere başlanmıştır" denildi. Sarı lacivertli kulüp sözleşme detaylarını da duyurdu. Buna göre Fenerbahçe, Faslı forvet için Sevilla'ya 19 milyon 500 bin euro bonservis ödeyecek. Söz konusu rakam 4 sene içinde 8 taksitle ödenecek. 

Kulübün X hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Youssef En-Nesyri’nin transferi için kendisi ve kulübü Sevilla FC, S.A.D. ile anlaşmaya vardı. Faslı golcü oyuncu kendisini 5 yıllığına sarı lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Youssef En-Nesyri’ye ‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü Fenerbahçemize hoş geldin’ diyor, armamızın ışığında nice şampiyonluklar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.