18 Ekim 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.05.2024 14:31 | Son Güncelleme: 13.05.2024 14:39

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım başkanlığa aday olacak mı?

Trendyol Süper Lig'in bitimine 2 hafta kala lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kongre ve Divan üyelerinin Aziz Yıldırım'ın aday olması için noter imzalı beyanname toplamaya başladığı iddia edildi
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım başkanlığa aday olacak mı?

Trendyol Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü 3-2 yenen lider Galatasaray, Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe ile arasındaki 6 puanlık farkı korudu. Gözler iki takımın 19 Mayıs Pazar akşamı karşılaşacağı derbiye çevrildi. Son ana kadar şampiyonluk mücadelesi veren iki takımda da seçim çalışmaları hız kazandı. Cuma günü Ali Koç'un adaylığını açıkladığı, Sadettin Saran ise Koç lehine çekildiği sarı lacivertlilerde gözler Aziz Yıldırım'a çevrildi.

Fenerbahçe kongre ve divan üyelerinin; dün oynanan Kayserispor maçında lehine tezahüratta bulunulan Aziz Yıldırım'ın seçimli genel kurulda aday olması için noter imzalı beyanname toplamaya başladığı iddia edildi.

"Bizzat paylaşırım"

Fenerbahçe eski başkanı geçen hafta hakkında çıkan adaylık iddialarına "Son günlerde, şahsımla ilgili yazılı ve görsel basında bir çok asılsız haberler ve yorumlar yer almakta, kamuoyu manipüle edilmektedir. Daha önce de bir çok kez ifade ettiğim gibi, ben herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım. Şahsım tarafından yapılan bilgilendirmeler dışında, hakkımda yapılan manipülatif haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim" diyerek cevap vermişti.