21 Eylül 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 01.11.2023 11:19 | Son Güncelleme: 01.11.2023 14:12

Fenerbahçe'de Zorlu fikstür öncesi 2 kayıp: Üst üste sakatlıklar

Fenerbahçe Kulübü, Siltaş Yapı Pendikspor ile oynanan maçta sakatlanan Fred ve Rodrigo Becao'nun sağlık durumu hakkında bilgilendirmede bulundu. Açıklamada, "Rodrigo Becao'nun hamstring grubunda tendon kopması, Fred'in kasık bölgesinde 2. derece yırtık tespit edilmiştir" denildi
Fenerbahçe'de Zorlu fikstür öncesi 2 kayıp: Üst üste sakatlıklar

Önümüzdeki günlerde kendisini zorlu bir fikstür bekleyen Fenerbahçe'den kötü haber geldi. Geçtiğimiz gün, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor ile oynanan maçta sakatlanan Fred ve Rodrigo Becao'nun sağlık durumu hakkında bilgilendirmede bulunan sarı-lacivertliler, "Profesyonel Futbol A Takımımızda, Siltaş Yapı Pendikspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncularımızın Acıbadem Ataşehir Hastanesi'nde görüntülemeleri gerçekleştirilmiştir. Yapılan tetkikleri neticesinde; Rodrigo Becao'nun Hamstring grubunda (biseps femoris) tendon kopması, Fred'in kasık bölgesinde 2. derece yırtık tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavi süreçleri başlatılmıştır" açıklamasını yaptı.

Aynı karşılaşmada oyundan çıkmak zorunda kalan Samet Akaydın'da ise herhangi bir bulgu tespit edilmediği kaydedildi. Yapılan açıklamalara göre Fred'in 2 hafta içinde iyileşeceğini ancak Becao'nun ise 3 aya kadar yeşil sahalardan uzak kalabileceğini düşünülüyor.

Fred'in oynaması muhtemel olmayan maçlar

  • 4 Kasım - Fenerbahçe - Trabzonspor 
  • 9 Kasım - Ludogorets - Fenerbahçe 
  • 12 Kasım - Adana Demirspor - Fenerbahçe 
Kaynak: AA