20 Eylül 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 24.07.2023 17:41 | Son Güncelleme: 24.07.2023 18:17

Fenerbahçeli Attila Szalai 12,3 milyon euro'ya Hoffenheim'a transfer oldu

Fenerbahçe, Macar savunma oyuncusu Attila Szalai'nin 12 milyon 300 bin euro bonservis bedeliyle Alman ekibi Hoffenheim'a transfer olduğunu açıkladı
Fenerbahçeli Attila Szalai 12,3 milyon euro'ya Hoffenheim'a transfer oldu

Fenerbahçe, yıldız savunma oyuncusu Attila Szalai'nin 12.3 milyon euro'ya Bundesliga ekiplerinde Hoffenheim'a transfer olduğunu açıkladı. Fenerbahçe Futbol AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği, ayrıca KAP'da da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Attila Szalai'nin Alman Kulübü TSG 1899 Hoffenheim'a, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 12 milyon 300 bin euro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından ödenecektir" denildi. Kulüp resmi Twitter hesabından ise " Yolun açık olsun Attila Szali" ifadelerini kullandığı bir veda videosu paylaştı.

Szalai'den duygusal veda mesajı

Kendi sosyal medyasından da veda mesajı yayınlayan Szalai, Fenerbahçe için duygu dolu bir veda mesajı yayınladı. 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Attila Szalai (@szancso41)'in paylaştığı bir gönderi

Attila Szalai kimdir?

Sarı-lacivertli forma altında geçtiğimiz sezon lig, kupa ve Avrupa olmak üzere 52 resmi maça çıkan Attila Szalai, 3 gol atarken 2 de asist yaptı. 25 yaşındaki Macar defans oyuncusu, daha önce Sevilla ve Dynamo Kiev gibi takımlarda da forma giymişti.

Kaynak: AA