19 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 23.01.2024 16:22 | Son Güncelleme: 23.01.2024 16:29

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı 2-3 hafta yok

Galatasaray, Trabzonspor maçında sakatlanan Abdülkerim Bardakcı'nın sol alt arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edildiğini açıkladı. Başarılı savunma oyuncusunun 2-3 haftada sahalara dönmesi bekleniyor
Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı 2-3 hafta yok

Galatasaray'ın Trabzonspor'u 5-1 mağlup ettiği maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Abdülkerim Bardakcı'nın sağlık durumu netlik kazandı.

Sarı-kırmızılı ekipten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında oynanan Trabzonspor maçında sakatlanan futbolcumuz Abdülkerim Bardakcı’nın sponsor hastanemiz Medicana’da çekilen MR’ı neticesinde sol alt arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

29 yaşındaki sol ayaklı stoper bu sezon gösterdiği performans ile dikkat çekerken, çıktığı 32 resmi maçta takımına 5 gollük katkı sağlamıştı.

 Abdülkerim Bardakcı'nın 2 ila 3 hafta arası sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu durumda Abdülkerim en az 3 maçta sarı-kırmızılı formadan uzak kalacak.

Abdülkerim'in kaçırma ihtimali olar maçlar şu şekilde:

  • 25 Ocak: İstanbulspor
  • 29 Ocak: Gaziantep FK
  • 4 Şubat: Samsunspor (D) 
  • 6 Şubat: Teksüt Bandırmaspor
  • 11 Şubat: Rams Başakşehir

Abdülkerim'in 11 Şubat'taki Başakşehir ile 15 Şubat'taki Sparta Prag maçlarına ise yetiştirilmeye çalışılacak.