20 Eylül 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 23.07.2023 17:03 | Son Güncelleme: 23.07.2023 23:39

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın çalımı: Zaha'yı KAP'a bildirdi

Galatasaray, Fenerbahçe'ye transfer olacağı konuşulan Wildfred Zaha ile görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdi. Fildişi Sahilli futbolcu akşam saatlerinde İstanbul'a geldi
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın çalımı: Zaha'yı KAP'a bildirdi

Galatasaray, Al-Nassr, Lazio ve Paris Saint Germain kulüplerinin tekliflerini reddeden Wilfried Zaha ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi. Kulüp sosyal medya hesabından konuya dair yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha'nın kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe'nin İstanbul'a davet etme aşamasına kadar geldiği Zaha'nın kulüple anlaşmak üzere olduğu iddia ediliyordu. 

Fenerbahçe'ye göndermeli mesaj

Sarı-kırmızılı kulüp Zaha transferini KAP'a bildirmesinin ardından attığı bir diğer tweet'te "Sevdiğin kız başkasına varmış, dayanabilirsen dayan Ali Cabbar..." gibi sözlere sahip olan Emir Can İğrek şarkısı Ali Cabbar'dan bir kesit de paylaştı.

Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan bir diğer paylaşımda da, İstanbul'a doğru yola çıkan Zaha'nın taraftara seslendiği görüntüye yer verildi. Bu paylaşımda Zaha, "Merhaba Galatasaray taraftarı. Yoldayım, geliyorum. Sizinle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Görüşmek üzere" dedi.

İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığı Fildişi Sahilli futbolcu Wilfried Zaha, İstanbul'a geldi. Özel uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Fildişi Sahilli oyuncuyu, sarı-kırmızılı taraftarlar bayraklarla ve meşalelerle karşıladı.

Galatasaray atkılarıyla görüntü veren Wilfried Zaha, taraftara üçlü çektirdi. Havalimanında herhangi bir açıklamada bulunmayan Zaha, ailesiyle birlikte kendisine ayrılan özel araçla alandan ayrıldı.

Wilfried Zaha kimdir?

30 yaşındaki Fildişi Sahilli forvet, 1.80 boyunda. Kariyeri boyunca Crystal Palace, M.United, Cardiff üçgeninde gidip geldi. Geçen sezon Crystal Palace ile 28 resmi maçta 2384 dakika sahada kaldı. 7 gol-3 asistlik performansa imza attı. Bu maçların 21'inde sol kanat olarak oynadı. 7 karşılaşmaya santrfor olarak çıktı. Son olarak 2015 yılında imza attığı Crystal Palace ile olan sözleşmesi sona erdi.