Birleşik Krallık’ın Maliye Bakanı Rachel Reeves kasım ayı sonunda açıkladığı bütçe nedeniyle topa tutuluyor. Bir haftadır medyada ‘amatörce, pervasız, tutarsız’ bir plan hazırlamakla eleştirilen Reeves, henüz kamuoyunu bütçe konusunda ikna edebilmiş değil.
05.12.2025 04:30
“Ekonomide solcu kültürde sağcı”
Britanya Maliye Bakanı Rachel Reeves bütçe konusunda kasvetli bir hava estirip halkı yanıltmakla suçlanıyor. İşçi Partisi zaten yerlerde sürünen seçmen desteğini bu bütçenin ardından aşırı sağcılara kaybedebilir
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
BBC’ye Trump darbesi, 50 yıllık tabu ve Sabahattin Ali
14 Kasım 2025
Britanya’da bıçak terörü ve Çin istilası
07 Kasım 2025
Z kuşağının ucuz katili: Ketamin
31 Ekim 2025
Gazze’de Blairizm gölgesi
Tüm Yazıları
17 Ekim 2025