22 Ekim 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.08.2024 19:24 | Son Güncelleme: 27.08.2024 19:42

Galatasaray'dan 'karaborsa bilet' iddialarıyla ilgili açıklama: Spekülasyon sahiplerini ispata davet ediyoruz

Galatasaray Kulübü, karaborsa bilet satışıyla ilgili soruşturma açıldığı yönündeki iddiaları yalanladı. Yapılan açıklamada, "Spekülasyonların sahipleri iddialarını ispatlayamazlarsa kendilerine Galatasaray düşmanlarına karşı verdiğimiz mücadelenin aynısını vereceğimizi ilan ediyoruz" denildi
Galatasaray'dan 'karaborsa bilet' iddialarıyla ilgili açıklama: Spekülasyon sahiplerini ispata davet ediyoruz

Galatasaray Kulübü, karaborsa bilet satışıyla ilgili soruşturma açıldığı ve bazı yöneticilerin bu kapsamda ifadeye çağrıldığı yönündeki iddialara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, yönetim kuruluna ve kulüpte gören alan isimlere karşı yapılan eleştirilerin sınırı aştığı, haksız ithamlar ve ahlaksız iftiralara dönüştüğü savunuldu. 

Konuyu gündeme getirenlerin en kısa zamanda iddialarını ispatlamaya çağrıldığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Önce bir soruşturma var yalanıyla başlayan, sonra yönetim kurulu üyelerimizden bazılarının bu suçlamayla ifadeye çağrıldığı iftirasıyla devam eden spekülasyonların sahiplerini en kısa zamanda iddialarını ispatlamaya davet ediyor; eğer ispatlayamazlar ise kendilerine Galatasaray düşmanlarına karşı verdiğimiz mücadelenin aynısını vereceğimizi ilan ediyoruz. Bu konuda bugüne kadar aldığımız ve alacağımız tüm aksiyonları yarın kamuoyuyla paylaşacağız. Öncesinde bu sezonun bizim için en önemli maçlarından birine çıkacağız ve kazanacağız!"