08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 11.05.2024 16:15 | Son Güncelleme: 11.05.2024 16:30

Hasan Arat'tan Özbek'e cevap: Çok ağır taşın altında kalırlar

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in deprem bölgesine yapılan yardımlarla ilgili siyah beyazlı kulübe yönelik eleştirel açıklamalarına cevap verdi: Çok ağır taşın altında kalırlar
Hasan Arat'tan Özbek'e cevap: Çok ağır taşın altında kalırlar

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, bu sabah İstanbul Ticaret Odası'nda katıldığı kahvaltı organizasyonunda sarf ettiği sözlerle ilgili bir açıklama yaptı. Siyah beyazlı kulübün Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda kürsüde konuşan Hasan Arat'ın sözleri şöyle:

  • Biz burada çalışırken bazı haddini aşan açıklamalar olmuştur. Beşiktaş Jimnastik Kulübü hayır işlerinde tavsiye verebileceğiniz en son kulüptür.
  • Benim camiam daha ilk günden yola çıkmış, yardımlarını yüklemiş, çadırlarını kurmuş, çorba ısıtmış, gece evleri beklemiş, her türlü fedakarlığı bizim evlatlarımız yapmıştır.
  • Kalkıp da haddini bilmeden Beşiktaş'a dilini uzatanlar çok ağır taşın altında kalırlar, dikkat etsinler. Beşiktaşlı bölgeye gitmiş, çocukların başını, yanağını okşamıştır, kendi yanağını okşatmamıştır.