20 Eylül 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 25.08.2023 16:04 | Son Güncelleme: 25.08.2023 16:39

İmzalar atıldı: Livakovic 5 yıllığına Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Spor Kulübü dün İstanbul'a getirdiği Hırvat kaleci Dominik Livakovic ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 28 yaşındaki kaleci 40 numaralı formayı giyecek
İmzalar atıldı: Livakovic 5 yıllığına Fenerbahçe'de

Hırvatistan birinci ligi takımlarından Dynamo Zagreb'de forma giyen kaleci Dominik Livakovic, Trendyol Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'ye imzayı attı. Sarı-lacivertli kulüp, Livakovic’le 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Yetenekli kaleci Fenerbahçe'de 40 numaralı forma ile çimlere çıkacak.

"Sözünü tuttu"

İmza töreninde konuşan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, "Milli gururlarımızdan Altayımızı dünya devine uğurladık. Aynı gün Fenerbahçemiz'e yakışır bir CV'si olan, Hırvatistan Milli Takımı'nın as kalecisini getirdik. Uzun süredir çalıştığımız bir transferdi, kolay olmadı. Kendisi bize bundan birkaç hafta önce söz verdi ama yazılı çizili hiçbir şey yoktu, 'Kulüpten çıkabildiğim takdirde Fenerbahçe'ye geleceğim' demişti. Sözünü tuttu. Kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Dominik Livakovic kimdir?

9 Ocak 1995'te dünyaya gelen Dominik Livakovic, kariyerine boyunca NK Zadar, NK Zagreb ve Dinamo Zagreb'de forma giydi. Şimdiye kadar 399 karşılaşmada forma giyen Hırvat kaleci 396 gol yerken bu müsabakaların 163'ünü kalesinde hiç gol görmeyerek tamamladı.