18 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 07.06.2023 22:10 | Son Güncelleme: 07.06.2023 23:38

Inter Miami Messi'nin transferini duyurdu

Futbolun yaşayan efsanesi Lionel Messi, Barcelona'ya gitmeyeceğini ve Inter Miami'ye imza atacağını söyledi. Inter Miami takımı da sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımıyla Messi'nin transferini duyurdu
Inter Miami Messi'nin transferini duyurdu

PSG'den ayrılacağını duyurduktan sonra rekor fiyatla Suudi Arabistan'a ya da evi olarak anılan Barcelona'ya transfer olacağı konuşulan Lionel Messi ters köşe yaptı.

"Futbolu farklı deneyimleme zamanı geldi"

35 yaşındaki yıldız oyuncu güm içinde ayyuka çıkan iddiaları doğruladı. Arjantin'in kaptanı "Barcelona'ya geri dönmeyeceğim. Inter Miami'ye gideceğim. Futbolu farklı bir şekilde deneyimlemek için ABD ligine gitmenin zamanı gelmişti. Henüz yüzde 100 bitmedi ama orada devam etmeye karar verdik" ifadelerini kullandı.

La Liga'nın Barcelona'ya transferine yeşil ışık yaktığına dair haberler duyduğunu belirten Messi, "Yine de çok fazla şey eksikti. Oyuncu satmalarından ya da maaşları düşürmelerinden sorumlu olmak istemedim. Yorulmuştum" şeklinde görüş belirtti.

"Mevzu para değil"

Kararında maddi endişelerin etkili olmadığını savunan Messi, "Mesele hiçbir zaman para olmadı. Öyle olsaydı Suudi Arabistan'a ya da başka bir yere giderdim" dedi.

Inter Miami takımı da sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımıyla Messi'nin transferini duyurdu.