19 Eylül 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 03.09.2024 09:01 | Son Güncelleme: 03.09.2024 11:09

Joao Mario, Beşiktaş için geliyor

Beşiktaş orta sahaya bir takviye daha yaparak, Benfica forması giyen Portekizli futbolcu Joao Mario ile anlaşma sağladı
Joao Mario, Beşiktaş için geliyor

Beşiktaş, transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlılılar, Portekiz ekibi Benfica'da forma giyen orta saha Joao Mario ile anlaşmaya vardı. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu için Benfica ile de anlaşan Beşiktaş, Joao Mario'yu bugün İstanbul'a getirerek sağlık kontrolünden geçirecek ve resmi imzayı attıracak. Joao Mario, siyah-beyazlıların bu sezonki 8'inci transferi olacak.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Joao Mario, kulübümüzle transfer görüşmelerinde bulunmak üzere İstanbul'a geliyor. Mario’yu taşıyan uçak, bugün saat 17.50’de İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde olacaktır" ifadelerine yer verildi.

 

Daha fazla bilgi

Mario, sağ kanadın yanı sıra merkez orta saha, on numara, sol kanat, forvet arkası ve ön libero olarak da görev yapabiliyor. Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan futbolcu bu sezon Benfica ile 2 maça çıkarken 155 dakika süre aldı.

Rafa Silva ile çok oynadılar

Mario, Beşiktaş'ta muhteşem bir performans sergileyen Rafa Silva ile de eski takım arkadaşı. Benfica'da üç sezon boyunca birlikte ter döken ikili, Portekiz Milli Takımı'nda da beraber top koşturdu.

Kaynak: DHA