25 Eylül 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 03.06.2022 16:13 | Son Güncelleme: 03.06.2022 16:26

Jorge Jesus Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı

Teknik Direktör Jorge Jesus Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Bu yıl şampiyon olmak istediklerini söyleyen Jesus, Mesut Özil'le ilgili de yorumda bulundu. Jesus, "Özil dediğiniz gibi çok iyi bir geçmişe sahip. Kendisi ile alınan kararı aynen devam ettireceğim" dedi
Jorge Jesus Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı

Fenerbahçe, Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Portekizli teknik direktör bugün imza töreninde açıklamalarda bulundu.  "Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olduğunu bilerek geldim" diyen Jesus, "Gereken imkanlara sahibiz. Bu sene şampiyon olmak istiyoruz. Ben tutkulu bir takımı çalıştırmak istiyordum. Fenerbahçe de tutkulu bir camia. Bu yüzden buradayım" diye konuştu. 

Mesut Özil'le ilgili de konuşan Jesus, "Hocalar için oyuncular için geçmişte yaptığınız başarılar referansınızı oluşturur. Özil dediğiniz gibi çok iyi bir geçmişe sahip. Kendisi ile alınan kararı aynen devam ettireceğim" sözlerini kullandı.

4-5 oyuncu transfer edeceğiz"

"Buradan önemli olan Jorge Jesus değil, burada önemli olan Mesut Özil değil, burada önemli olan Fenerbahçe!" sözleriyle devam eden Jesus, "Kadro devrimi yapmayacağız. 4-5 oyuncu transfer edeceğiz. Kulübün imkanları doğrultusunda elimizden geleni yapacağız" dedi. Portekiz dışında 1 yıldan fazla kontrat yapmadığını da vurgulayan Jesus, "Benim için en önemli şey işin sportif kısmı" diye konuştu.