05 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.02.2024 19:23 | Son Güncelleme: 12.02.2024 21:39

Legia Varşova'dan Muci açıklaması: Cumhurbaşkanı transfere karışmadı, gazeteciler hayal gücüne fazla kapılmış

Polonya ekibi Legia Varşova, Ernest Muci'nin Beşiktaş'a transferine Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'nın müdahil olduğu yönündeki haberleri yalanladı. Açıklamada, "Yerel gazetecilerin yaratıcılığını biliyoruz ama bu kez hayal gücüne fazla kapıldılar" denildi
Legia Varşova'dan Muci açıklaması: Cumhurbaşkanı transfere karışmadı, gazeteciler hayal gücüne fazla kapılmış

Legia Varşova kulübü, Ernest Muci'nin Beşiktaş'a transferinde Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'nın aracı olduğu iddiasını yalanladı. Beşiktaş, 22 yaşındaki Arnavut futbolcu Muci'nin transferi için kulübü Legia Varşova ile 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varmıştı. Polonya kulübünün, Cumhurbaşkanı Duda'nın görüşmelere müdahil olması sonucu transfere onay verdiği iddia edilmişti. 

Legia Varşova'nın X hesabından söz konusu iddiaya ilişkin yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'nın Muci'nin transferine karıştığı iddialarıyla ilgili Türk medyasında çıkan haberlerin tamamen asılsız olduğunu size bildirmek isteriz. Yerel gazetecilerine yaratıcılığını biliyor ve anlıyoruz ama bu kez hayal gücüne fazla kapıldılar" denildi.