10 Eylül 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 07.08.2024 00:51 | Son Güncelleme: 07.08.2024 00:53

Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio: İstanbul'daki rövanş bizim için çok zor olacak

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turun ilk maçında sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Fransız ekibi Lille'in teknik direktörü Bruno Genesio, son dakika golüyle galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi
Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio: İstanbul'daki rövanş bizim için çok zor olacak

Karşılaşmanın oynandığı Hainaut Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Genesio, "Sonuçta memnunum, ilk yarıda net pozisyonlar yakaladık, ikinci yarıda fiziksel olarak eksiklerimiz vardı. Biz Şampiyonlar Ligi ön elemesinde ilk maçımızı oynuyoruz, Fenerbahçe bir tur önce başladı. Oyuna giren oyuncularımın galibiyette büyük katkısı oldu" ifadelerini kullandı.

İki takımın da net pozisyonları olduğunu aktaran Genesio, "Genel olarak maça bakarsak bizim için iyi bir sonuç. Kalecimiz çok iyi oynadı, her maç daha iyi oynuyor. İyi bir kaleci her takım için çok önemli. Bu akşam stratejimiz kanatta etkili olmaktı. Fenerbahçe'nin futbolu bizim için sürpriz olmadı, çok iyi oyunculara sahipler. İstanbul'daki rövanş bizim için çok zor olacak, oradaki atmosferi biliyorum. Kadıköy'e 1 gol avantajla gidiyoruz, bunun yeterli olup olmayacağını göreceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA