16 Eylül 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 27.06.2024 00:57 | Son Güncelleme: 27.06.2024 01:06

Maçın oyuncusu seçilen Barış Alper Yılmaz: Adım adım ilerleyeceğiz

Türkiye'nin Çekya'yı 2-1 yenerek EURO 2024'te son 16 turuna kaldığı maçın oyuncusu seçilen Barış Alper Yılmaz, "Son 16'ya kaldık, çok mutluyuz. Şimdi adım adım ilerleyeceğiz" dedi
Maçın oyuncusu seçilen Barış Alper Yılmaz: Adım adım ilerleyeceğiz

EURO 2024 F Grubu üçüncü maçında Çekya'yı 2-1 yenerek son 16 turuna yükselen A Milli Takım'ın oyuncularından Barış Alper Yılmaz, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Maçın oyuncusu seçilen Yılmaz, "Ben takıma elimden geldiğince faydalı olmak istiyorum. Gerçekten zor bir maç oldu. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Son 16'ya kaldık, çok mutluyuz. Şimdi adım adım ilerleyeceğiz" dedi.

Kamptan önce hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu belirten milli futbolcu, "Sözümüzü tuttuk, gruptan çıktık. Şimdi adım adım ilerleyeceğiz inşallah o maçı da kazanacağız. Taraftarlara da bir şeyler söylemek istiyorum. Gerçekten onların desteği çok büyük. Saha içinde de hissediyoruz onlar ikinci ailemiz gerçekten. Onlar olmasa belki de bu kadar ilerleyemeyecektik. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bu işin sırrı çalışmak" diye konuştu.