01 Temmuz 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 19.06.2024 00:05 | Son Güncelleme: 19.06.2024 00:17

Milli takımın yıldızları Gürcistan maçını yorumladı: Bu golün hayalini kuruyordum

A Milli Takımı Gürcistan'ı 3-1 ile geçerken Portekiz'in de Çekya maçını 2-1 kazanması sonrası F Grubu'nda Türkiye averaj farkıyla grup lideri oldu. Gürcistan maçı sonrası duygularını ifade eden A Milli Takımı'nın yıldız oyuncularından Arda Güler "Bu golün hayalini kuruyordum" dedi
Milli takımın yıldızları Gürcistan maçını yorumladı: Bu golün hayalini kuruyordum

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında Portekiz, Çekya'yı 2-1 yendi. Maç sonrası duygularını paylaşan yıldız futbolculardan Arda Güler, sosyal medya paylaşımında "Türk'e durmak yaraşmaz" sözlerini kaydetti.

Bu golün hayalini kuruyordum

Güler yaptığı açıklamada, "İnanılmaz hisler içindeyim. Çünkü, bu golün hayalini kuruyordum. Buradaki insanlara mutluluk yaşatmak istiyordum. Bana inanılmaz sevgi var, ben de bunu karşılığını vermek için çok çalışıyorum. Böyle gollerle umarım onları mutlu edebilirim" dedi.

"Gol anında vuruyorum böyle. İdman sonlarında böyle vuruşları çok çalışıyorum" diyen Güker, şöyle devam etti: "Maçta da böyle gol attığım için çok mutlu oldum. Kazandığımız için çok mutluyuz. Herkese armağan olsun"

Real Madrid ve Ancelotti'nin desteğine değinen genç oyuncu, "Ancelotti Hocamız bana mesaj attı, başarılar diledi. Real Madrid'in desteği de beni çok motive ediyor. Buradaki herkesin hakkını vermek gerekiyor. İnanılmaz bir atmosfer vardı" diye konuştu.

En büyük hediye

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2024) F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden A Milli Takımımız, şampiyonaya galibiyetle başladı. Karşılaşmanın açılış golünü atan Mert Müldür açıklamlarda bulundu. 

Müldür, "Hocamız maçtan önce alacağımız galibiyetin en büyük hediye olacağını söylüyordu. Buradan onun doğum gününü tekrar kutluyorum" dedi. 

Bugün top bizi bayağı sevdi

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'nda Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nda Yusuf Yazıcı, galip geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Milli takımın 27 yaşındaki hücum oyuncusu, Türk taraftarların desteğine ilişkin "Çok teşekkür ediyoruz onlara. Sanki Türkiye'de oynamış gibiydik. Zaten nereye gidersek gidelim her yerde bizimle beraberler. Onun için onlara çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Maç maç gitmeleri gerektiğine değinen Yusuf, "Önümüzde Portekiz maçı var. Portekiz maçından sonra turnuvanın devamını konuşuruz. Arda çok fantastik bir gol attı. Belki de bittikten sonra turnuvanın en iyi golleri arasında olacak. Onun adına çok mutlu oldum. İnanılmaz bir sol ayak golü" ifadelerini kullandı.

Yusuf, son bölümde baskı yemelerine ilişkin bir soruyu ise "Bazen şans yanınızda olsun, top sizi sevsin istiyoruz. Bugün top bizi biraz değil bayağı sevdi. Onun için çok mutluyuz. Gol olsa farklı şeyler konuşacaktık şu an. Ama peşine de Kerem'in golüyle çok mutlu olduk. Hocaya da çok iyi bir hediye vermiş olduk" diye yanıtladı.